RE: Danas sam sretna jer... :) (Puna verzija)

Forum >> [Zajednica RR] >> Razgovori…o svemu i svačemu

Poruka

Bihter -> RE: Danas sam sretna jer... :) (27.12.2012 23:42:18)

Hvala vam zenice,..[sm=smiley31.gif]

amra_sa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (28.12.2012 17:26:42)

Sretna sam jer je konačno PEEETAKKKKKK + par dana odmora !!!!!!! YES,YES,YES !!!! [sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

MicoTico -> RE: Danas sam sretna jer... :) (12.1.2013 9:43:11)

Danas sam sretna jer je na svijet stigao još jedan mali mirisni zamotuljak, zdrav i prav dječačić i jako obradovao svoje roditelje i sve oko njih!

[sm=duda.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

jasmin -> RE: Danas sam sretna jer... :) (12.1.2013 11:53:44)

Sretna sam jer sam uspjela hvala Bogu [sm=smiley1.gif].

Mamica24 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (5.2.2013 14:25:11)

jer gledam dnevni boravak i vidim moje dvoje pilića kako se otimaju za neki komad smeća od igračke... i upravo se takmiče ko će glasnije izvikati "MAaaaaaaaMAAAAAAAAAAAAAAA"

dandi84 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (14.2.2013 15:08:09)

Sam pomogla prijeteljici koja se razbolila.... Baš se fino osjećam radi toga...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

DM -> RE: Danas sam sretna jer... :) (11.3.2013 13:59:16)

Danas je sretna cijela RR
Leva[sm=bravo.gif]

Latinka -> RE: Danas sam sretna jer... :) (11.3.2013 13:59:46)

IZVORNA PORUKA: doublemum

Danas je sretna cijela RR
Leva[sm=bravo.gif]

[sm=bravo.gif]

riba78 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (20.3.2013 10:30:46)

jako sam sretna ,danas imam posebno zadovoljstvo da uljepšam dan i forumašicama koje če ovo pročitati [sm=smiley1.gif]
Želim s vama podijeliti posebne vijesti ,naša prekokrasna Klemzi je ugledala svoj [sm=rozacrtici.gif],kontrola obavljena ,sve ok .[sm=bravo.gif]
Ona je trenutno bez laptopa ,javit če se kada bude mogla ,jedino je zamolila da ništa ne pišete na FB.[sm=smiley1.gif]

sreca 27 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (20.3.2013 10:41:14)

Joj sva sam se najezila kad procita da je nasa Klemzika trudna Boze hvala ti,znam njenu situaciju iz cekaonice....[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

IceRose -> RE: Danas sam sretna jer... :) (20.3.2013 10:44:15)

IZVORNA PORUKA: riba78

jako sam sretna ,danas imam posebno zadovoljstvo da uljepšam dan i forumašicama koje če ovo pročitati [sm=smiley1.gif]
Želim s vama podijeliti posebne vijesti ,naša prekokrasna Klemzi je ugledala svoj [sm=rozacrtici.gif],kontrola obavljena ,sve ok .[sm=bravo.gif]
Ona je trenutno bez laptopa ,javit če se kada bude mogla ,jedino je zamolila da ništa ne pišete na FB.[sm=smiley1.gif]

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Danas nisam mogla cuti ljepse vijesti [sm=bravo.gif]

veeseelaa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (20.3.2013 11:06:24)

IZVORNA PORUKA: IceRose

IZVORNA PORUKA: riba78

[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]
Danas nisam mogla cuti ljepse vijesti [sm=bravo.gif]

oh Bože tako mi je drago!!!! draga Klemzice, ljubim te, moje čestitke[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

damma -> RE: Danas sam sretna jer... :) (20.3.2013 11:10:04)

uljepsala si dan na forumu sa ovom vijesti riba..
[sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif][sm=sloncek.gif]

riba78 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (20.3.2013 11:14:27)

znala sam ja da če tako biti [sm=smiley1.gif]
danas međunarodni dan sreće ,pa prvi dan prolječa [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Mirkica -> RE: Danas sam sretna jer... :) (21.3.2013 19:54:09)

E danas sam srtena radi te dvije lijepe vijesti :)))) bas bas sam sretna [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

Galicia -> RE: Danas sam sretna jer... :) (21.3.2013 20:40:51)

Danas sam sretna jer sam provela jako fino podne sa svojim tajom. Volim svog taju najvise. [sm=smiley9.gif]

amra_sa -> RE: Danas sam sretna jer... :) (21.3.2013 20:49:53)

IZVORNA PORUKA: Galicia

Danas sam sretna jer sam provela jako fino podne sa svojim tajom. Volim svog taju najvise. [sm=smiley9.gif]

[sm=bravo.gif]

Ja sam sretna jer će uskoro vikend [sm=smiley36.gif]

mamabb -> RE: Danas sam sretna jer... :) (4.4.2013 8:19:08)

Evo sunca da upotpuni moje današnje raspoloženje, sretna sam...napokon malo bolje vijesti:mamini kontrolni CT snimci pokazuju da je karcinom u regresiji. Hvala ti Bože!

dandi84 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (4.4.2013 14:05:02)

Sam konačno skupila snage da nazovem na fakultet i pitam za diplomski...Kontaktirala sam i profesora mailom i bas sam zadovoljna...To odgađam ima već 6 mjeseci...[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/bravo.gif[/image]

klemzi -> RE: Danas sam sretna jer... :) (4.4.2013 14:15:04)

IZVORNA PORUKA: Galicia

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]
Kako je sad tvoj otac Galicia?

klemzi -> RE: Danas sam sretna jer... :) (4.4.2013 14:15:50)

IZVORNA PORUKA: mamabb

Evo sunca da upotpuni moje današnje raspoloženje, sretna sam...napokon malo bolje vijesti:mamini kontrolni CT snimci pokazuju da je karcinom u regresiji. Hvala ti Bože!

Hvala Gospodaru...da mama što prije potpuno ozdravi, amin!

klemzi -> RE: Danas sam sretna jer... :) (4.4.2013 14:16:44)

Superiška Dandi, da akobogda ubrzo diplomiraš i posao nađeš [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

mamabb -> RE: Danas sam sretna jer... :) (4.4.2013 14:30:35)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Hvala Gospodaru...da mama što prije potpuno ozdravi, amin!

Amin Klemzi, amin.

Tebi želim da čestitam na trudnoći i da s Allahovom pomoći rodiš živu i zdravu bebu. Mnogo mi je drago zbog tebe :)

dandi84 -> RE: Danas sam sretna jer... :) (4.4.2013 14:38:43)

IZVORNA PORUKA: klemzi

Superiška Dandi, da akobogda ubrzo diplomiraš i posao nađeš [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif]

Hvala mila moja...Ja već radim, davno jos 2008. godine sam diplomirala a ovo je bila godina viška, nikad se ne zna, moze zatrebati....Bila sam u fazi da odustanem al ipak istrajah...

Galicia -> RE: Danas sam sretna jer... :) (4.4.2013 15:38:08)

[sm=bravo.gif]
Rasplakala si me. Bas mi je drago.

Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>