Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 3.10.2009 13:10:32
Azure
hahaha vesela bas si me nasmijala. Menije to ove godine misaona imenica. I vec se pocinjem brinuti za sebe. Najradije bih skocila na muza, ali sta cu kad ne smijem.
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 3.10.2009 13:14:00
neki
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
ja sam sinoć popila s mm litar crnog vina uz dagnje i poslije.... jel to znači da on mene iskorištava? legla sam u 4 i uopće nisam umorna rekoh da ne otvaram novu temu da pitam ovdje
Iskorista,jasta nego iskoristava I mene je moj neku noc napio-i iskoristio A meni zaoooooooooo
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 12.10.2009 20:21:28
Tidzi
Imala sam priliku cuti da zene zanemare muzeve, tipa kao to je vec prvim postom receno. Ja volim svoju dijecu najvise na svijetu, ali brate dragi volim i MM, a sem toga da nije bilo mog muzica ne bi bilo ni te dijecice. S toga ne vidim razlog zasto bih zapostavila muza ako imam dijecu. To meni dodje: "OK, j...m se dok ne rodim dijecu, a kada ih rodim zasivam je, jer imam dijecu i ne trebam sex, odnosno muz mi vise nije potrebam". Ovu zvuci tako grubo... Ispade mi muzeve iskoriscavamo! Naravo da na pocetku, odnosno posle poroda bude jako malo vremena za nas dvoje dok se to sve malo ne sredi i dok ne dobijemo neki tempo i raspored za sve, ali brate uvijek nadjemo vremena za nas dvoje. Ne razumijem zasto bih zapostavila muza? Kod nas vazi pravila: "Sex nema sat i za njega nikad nije kasno!"
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 6.12.2009 10:27:52
manuela RR
Mislim da se poslije poroda od žene puno očekuje,treba brinuti o bebi,o mužu ali i o sebi. Nešto se i ne sjećam baš prvih mjeseci kako je sa mužem bilo,ali mislim da sam se pravilno rasporedila i da MM nije bio zapostavljen,a čak i da jeste nije to ni sam mogao da ukapira zbog silnih obaveza oko bebice.
Mislim da svaka žena kad se oporavi i ukapira sa bebačem,vrlo brzo vrati i muža na listu prioriteta . Bar je kod mene tako bilo,meni je više pitanje zašto većina žena poslije poroda zapostavi SEBE
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 6.12.2009 16:22:27
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: manuela
Mislim da se poslije poroda od žene puno očekuje,treba brinuti o bebi,o mužu ali i o sebi. Nešto se i ne sjećam baš prvih mjeseci kako je sa mužem bilo,ali mislim da sam se pravilno rasporedila i da MM nije bio zapostavljen,a čak i da jeste nije to ni sam mogao da ukapira zbog silnih obaveza oko bebice.
Mislim da svaka žena kad se oporavi i ukapira sa bebačem,vrlo brzo vrati i muža na listu prioriteta . Bar je kod mene tako bilo,meni je više pitanje zašto većina žena poslije poroda zapostavi SEBE
Potpisujem.
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 29.1.2010 10:11:00
Anoniman
Uh žene šta vi svašta napisaste,meni je mm neki dan rekao ako se rodi bebica da ćemo se mi isto voljeti,maziti i paziti a ako ga nemognemo uvijek nositi s nama kao čuvaće ga njegova mama. Reko svašta u Božijoj bašti,šta mu to u svemu ovome na um pade
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 29.1.2010 10:14:29
Mirkica
hahha da je nama da rodim insalah ovu ansu bebacu i da s BOzijom pomoci bude sve OK pa se nas dvoje nemoramo ni vidjeti neko vrijeme ako bude stani pani :)))
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 29.1.2010 10:19:34
misica
Mislim da se promjeni odnos jer opet rade hormoni svoje i ako bude tako to je prolazno.Kod mene je bio slucaj da sam zapostavila mm ali, sem bebice koja dojde nesto kasnije samo sjedenje kuci ubija i izazaiva nesuglasice. Nekako sad kada je sin malo veci a, ja zaposlena opet smo se zbližili.
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 29.1.2010 10:20:52
Mirkica
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA
U pravu si Mirkica,kažem ja njemu da je meni dočekati da ja rodim a ostalo o tom po tom
Amin docekaces s BOzijom pomoci neko prije neko kasnije al doceka se moja mama nije mogla 4 godine imati djecu pa je samnom i s bratom zatrudnila od prve prvo brat pa ja :) pa posle je pila i pilule i nije joj pomoglo opet ostajala trudna tako da bice :)
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 29.1.2010 10:28:23
Mirkica
IZVORNA PORUKA: Mirkica
IZVORNA PORUKA: NEUTJEŠNA
U pravu si Mirkica,kažem ja njemu da je meni dočekati da ja rodim a ostalo o tom po tom
Amin docekaces s BOzijom pomoci neko prije neko kasnije al doceka se moja mama nije mogla 4 godine imati djecu pa je samnom i s bratom zatrudnila od prve prvo brat pa ja :) pa posle je pila i pilule i nije joj pomoglo opet ostajala trudna tako da bice :)
hocu reci s bratom se namucila 4 godine a ja dosla od prve zato mi brat i jeste Zahmetli sav na svoju ruku
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 4.2.2010 16:06:46
D_K
IZVORNA PORUKA: manuela
potpisano... a ti fazoni tipa - rodila sam dijete sta mi ti trebas - ma dajte - koja normalna zena koja se udala iz ljubavi, rodila muzu dijete iz ljubavi moze tako nesto da pomisli..
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 24.8.2010 12:43:07
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Ženice jel sve pod kontrolom?
e nek si vala podigla malo ovu temu ja ne zanemarujem mm, ali sam pomalo ljubomorna i osjecam se zanemareno kad on kad dodje kuci s posla pa prvo pridje i pita za nego za mene valjda sam navikla da sam ja njegov centar svijeta pa mi neobicno... mada mislim da bi i kod mene bila ista situacija, kad pocnem raditi pa se vratim s pocla da cu prvo gledati pa mm
RE: Zasto zene zanemaruju muzeve kad se rodi ... 24.8.2010 12:52:12
veeseelaa
ma hoćeš sigurno, i ja dok ju je mm čuvao a ja radila kad dodjem prvo nju izgrlim, svu je izljubim pa se tek onda njemu obratim i još kažem oprosti, poželjela sam je hahahaha a on: a mene? ma rekoh i tebe al ona je sićušnja a mm uglavnom kad dodje kući ljubne i mene i malu pa se onda uhvati malene afkors, al meni ne smeta, taman da ja na miru po netu prošvrljam, zapalim i slično Dok nisam rodila stalno je govorio da će mene više voljeti od nje pa ga ja sad malo zezam a on će: ma tu je to negdje koji folirant Inače dijete nam ne utiče na odnos, volimo se, pazimo i mazimo kao i prije njenog rodjena, Ajša nije nešto aman zahtjevna da se ne možemo posvetiti jedno drugom, ona sada i rano zaspi kako ide u obdanište pa imamo dovoljno vremena za sebe i uvijek praktikujemo petkom i subotom sjedenje do kasnu u noć uz ribu il lignje, koju čašu vina, sex i zajedničko tuširanje.... evo to nam je postala i tradicija naravno drugim danima sve ovo al bez ribe i lignje, vina i sjedenja do kasno u noć Obzirom da mm ima kafić, on dodje kasno kući i kad dodje prvo udje u spavaću sobu da me poljubi i malo pomazi... zatim ide vidjeti malenu, eto u noćnim satima sam mu ja No 1