mamaajna -> RE: Kako da prihvatim..? (27.10.2009 10:55:07)
|
IZVORNA PORUKA: Iskrica2 Moj veliki problem - kako da prihvatim da moj suprug i pored mene, cesto tajno masturbira? Ma, jedva ceka da mi vidi ledja! Znam da ce se verovatno mnogi smijati mom pitanju, ALI situacija je postala toliko ozbiljna da razmisljam o tome da ga ostavim...... U braku smo dvije godine i nemamo djece. Znam da me voli, kao i ja njega, i sex nam je divan. kaze i da ga izuzetno fizicki privlacim i da je cak to bio i jedan od razloga zbog koga me je ozenio. Nikada ga ne odbijam kada zeli sex, cak i ja sama cesto iniciram, ALI zapazila sam da uz sve to i masturbira. Ponekad se cak desi da ja cekam u krevetu nadajuci se da cemo se maziti (jer oboje preko dana radimo i nismo skupa), a on ostane uz kompjuter i trazi povod za masturbaciju :( Pokusala sam pricati sa njim. Dugo nije hteo da prizna, a onda sam ga nekako navukla, pa mi je sve priznao. Problem je sto on sa time nastavlja, a ja se osecam prevarenom... kao da od mene oduzima deo svoje seksualnosti. priznajem, i ja sam to radila ranije, ali ne cesto, i od kada smo u braku, masturbirala sam svega par puta, NJEMU ZA INAT :( ne bih li i ja nekako njega 'prevarila'. Uopste nisam uzivala, jer nije bilo emocija, kao sa njim. Gde god procitam, svi vrlo odobravaju takve stvari, cak i u braku... ALI ja mislim da moje patrijarhalno vaspitanje nece moci sa time da se pomiri. Ugusi me neka ljubomora zbog toga i cesto placem.... Pitanje za muskarce sa foruma- da li bi ste zarad ljubavi svoje supruge prestali sa masturbacijom njoj iza ledja? Pitanje za zenske sa foruma - da li bi vama smetalo da vasa ljubav uziva u zamisljenom seksu sa drugim zenama? I to cesto. moja ti nije ti lako,ma bolje i to nego da te vara fizicki s drugom
|
|
|
|