Iskrica2 -> RE: Kako da prihvatim..? (25.9.2009 13:18:48)
|
Evo me... Najprije moram 'odbraniti' Veselu, zato sto ste iskritikovali njenu iskrenost. Iako su me te rijeci pogodile, u pravu je ona kada kaze da sam postavila pitanje i da moram biti spremna na razlicita misljenja. I jesam spremna. A pored toga, cak sam se i nasmijala (od muke) zamisljajuci kako bi mm reagovao na onakve rijeci upucene Njegovom Visocanstvu :) Vesela, imas od mene veliki zagrljaj zbog iskrenosti, jer takve ljude cijenim ALI moram neke stvari pojasniti: Ne radi on to svaki dan. Nije bas da 'ne vadi ruku iz gaca' i moje 'cesto' znaci svaki treci-cetvrti-peti dan. Zapravo mi izgleda da ima DVA seksualna zivota, jedan samnom, a drugi sa sobom i svim ostalim zenama svijeta. E... zato sam postavila pitanje, jesam li ja mozda previse posesivna? A spermu sam dva puta nasla na majici i jednom na kaucu... i bilo mi je odvratno do bola! Nije bilo mnogo puta, ali poenta je u mom soku i razocaranosti. ma ne umijem da objasnim.... Inace, dodala bih da je uspjesan u poslu i omiljen u drustvu, i on vodi racuna o svom izgledu i nikako ne djeluje kao 'manijak' [sm=zmeden.gif], mada ko bi mu znao, i pedofili su uzorni ocevi i supruzi..... Ono sto sigurno znam je, da se ne bih ni udala za njega, da sam znala da ce biti ovakav. Jos jednom, cijenim svaki vas odgovor i nemojte mi se ljutiti na Veselu. Dobro me je pogodilo, ali zbog njene direktnosti i iskrenosti bih voljela da mi bude prava prijateljica, van kompjutera. I da, jos ovo :Ispunjavanje medjusobnih seksualnih zelja se podrazumijeva, ALI se ne slazem da zena mora vazda juriti i zapitkivati i nalaziti se uvijek i na svakom mjestu gdje se njemu digne! Zasto i muskarci ne bi ponekad svoje animalne nagone obuzdali zarad postovanja braka i porodice? Ili je TO jace od svake ljubavi, prema bilo kome? A on dobro zna da mi to smeta! Svakako cemo razgovarati.
|
|
|
|