|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakav je vaš muž?
1.12.2009 15:58:29   
aicha
IZVORNA PORUKA: Misica84

IZVORNA PORUKA: aicha

ma suti misice...kad je moja mama vidjela kakav je moj muz peglativan (pedantan) i kako moram igrati po kuci rece mi : uh on ti je gori nego da imas svekrvu

al hB pa je sav belaj u tome...inace je sve ostalo po mom ukusuuser posted image

E moj ti je isti takvi!!! Kad pocne da brise prstom po stanu ja da poludim. Fzon je utome da on vpo toj pedanteri vise lici na moju mamu nego ja. Neznam odkud je takav, sveki nije asolutno pedantna!
Ja sam rekla mome: Ja mislila rjesila se jede lude cistacice (moja mama) i udala se za drugu!, hahahaha

ma moj sam zivio prije braka(nema roditelja)...njegova dajdzinica dovodila zene u njegovu kucu da se ibrete kako je pedantan...samo ne znam sto mi to niko nije prije rekaouser posted image ...dobro bi razmislilauser posted image

da si vidjela mlade kad sam se tek udala...spavam ja do kasno ujutro kad me probudi suskanje...kad moj dragi sabira krpice po spavacoj sto smo razbacali prethodnu noc...gledam ja njega, kontam sta mu je hahahauser posted image  joj belaja tih prvih dana kad me ucio cistiti po njegovom tabijatuuser posted image user posted image ....suti svasta na dunjaluku ima

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu Misica84)
Neposredna veza do poruke: 176
2.12.2009 11:17:48   
Yuna
Meni je moj slatki! user posted image

(odgovor članu NUR)
Neposredna veza do poruke: 177
2.12.2009 14:14:53   
manuela RR
Diiiiiiiiiiivan!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
Kolko ga samo voooolim.
Najbolji muž na svijetuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image (bez uvrede za ostale najbolje muževeuser posted image user posted image user posted image user posted image )

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu Yuna)
Neposredna veza do poruke: 178
2.12.2009 14:18:47   
delly
user posted image user posted image user posted image user posted image najbolji user posted image user posted image user posted image user posted image  dobar kao muz
dobar kao najbolji prijatelj
dobar kao otac
uvjek je tu kad mi treba u dobrom i zlu
razuman
i uvjek pomaze u svemu user posted image user posted image user posted image  a i dobar ljubavnik user posted image user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 179
2.12.2009 14:26:43   
ivanak
Moj muž se nekad dobar, a nekad mi dođe da ga stučem sa tavom po glavi kako može biti neobziran....
Ne radi kućanske poslove, ni ti sam ikada tražila..... ali naprimjer ako treba odnjeti smeće nekad će me iznenaditi da će odnjeti, a nekad se na balkonu mogu vreće smeća usmrdjeti user posted image user posted image user posted image - to je jedna od neogovornosti...
a inače, neću reći da je savršen, ali više manje je ok.... Treba mu isto govorit i objasniti.... ali muško je i nije naučeno da radi sto stvari odjednom kao žene....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 180
2.12.2009 14:29:12   
ena23
Moj muz nije najbolji muz na svjetu.
Nisam ni ja najbolja zena na svjetu.
Mi se volimo.

Onaj ko hoce- naci ce nacin, onaj ko nece - naci ce izgovor.

lav prvi- 22.08.2009.
lav drugi- 06.08.2011.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 181
2.12.2009 14:33:05   
amela2208
Moj muz je najbolji muz na svijetu!!!
U svemu mi pomaze, jako se volimo, mislim da ce i biti najbolji tata uskoro....
Super se slazemo daj Boze da ovako podrzi. Ni dok smo ibili u vezi nismo se ovoliko pazili, mazili.....:)
Samo da jos mogu malo vise da ga vidjam na dan bila bi najsrecnija zena na svijetu,

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 182
2.12.2009 14:34:13   
amela2208

IZVORNA PORUKA: ena23

Moj muz nije najbolji muz na svjetu.
Nisam ni ja najbolja zena na svjetu.
Mi se volimo.

:) to samo ti tako mislis a u to da se volite ne sumnjam uopste :)

(odgovor članu ena23)
Neposredna veza do poruke: 183
2.12.2009 14:34:33   
škorpija
MM je zlatan, kakva sam jauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 184
2.12.2009 14:43:53   
dzeni_nl
mm se mogo popravio u zadnje vrijeme, mnogo se zalaze za nas, brani me uvijk kada misli da me neko napada pa makar neko to radio i u sali, on uvijek odreaguje.

u pocetku i nije bio bas dobar muz, imali smo dosta problema, al vec se navikavamo jedno na drugo, znamo sta kome odgovara a sta ne i to postujemo.

sada je uz mene u svemu, pomaze mi dosta oko kucanskih poslova, pa cak cesto i napravi veceru, nije vise mamin sin, znaci dobro sam uticala na njega i uspjela da ga promjenim, ali naravno uz njegovu pomoc, jer je on sam htio da se promjeni.

sretna sam sto smo uspjeliuser posted image

Ima nade za bolje sutra...
04.09.2010 rodila se Marisa mamina radost najveca.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 185
2.12.2009 14:45:22   
manuela RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A- Februar.2017.
E- Oktobar.2008.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 186
2.12.2009 14:49:32   
pashy
Ja boljeg ne trazila:)))) 

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 187
2.12.2009 19:20:20   
aicha
mm je meni sad za sad i muz i bebica umazena mala....al tu drugu ulogu ce insh. brzo da izgubi heheuser posted image

Musliman je brat muslimanu, ne vara ga, ne laže ga, niti ga ostavlja na cjedilu. Svakom muslimanu zabranjeni su čast, imetak i krv drugog muslimana. Bogobojaznost je ovdje (pa je pokazao na svoja prsa), a dosta je čovjeku zla da prezire brata muslimana.

(odgovor članu pashy)
Neposredna veza do poruke: 188
2.12.2009 19:21:41   
acudesa
IZVORNA PORUKA: pashy

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ni ja, jedva i ovog našlauser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu pashy)
Neposredna veza do poruke: 189
2.12.2009 19:36:05   
aicha
IZVORNA PORUKA: acudesa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image
kako sam blentavo razmisljala dobro sam i prosla

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 190
2.12.2009 19:38:42   
acudesa
IZVORNA PORUKA: aicha

IZVORNA PORUKA: acudesa

kako sam blentavo razmisljala dobro sam i prosla

šta dobro-ODLIČNOuser posted image user posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 191
2.12.2009 19:39:33   
Anoniman
mm.je najbolji na svijetu punooooo ga volim
a jos vise ga volim,kad cuva anela i kad pravi hapu tad je najboljiuser posted image user posted image muz...

(odgovor članu aicha)
  Neposredna veza do poruke: 192
2.12.2009 19:41:00   
acudesa
i, kad usisavauser posted image
i,kad skloni suđe iza ručkauser posted image uhhh tad je najbolji na svijetu

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 193
2.12.2009 19:44:16   
Rina26
Moj muž je super nebi ga mijenjala ni za šta na svijetu,a tek kada dođe kući kada je otsutan više dana tada još bolji.

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 194
2.12.2009 19:51:19   
lost
IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
I kod mene takođe user posted image

< Poruku je uredio lost -- 2.12.2009 19:52:54 >

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 195
2.12.2009 20:10:10   
aicha
ma predobar....ko bi trpio moje hrkanje po nociuser posted image

ps. nemojte ih puno hvaliti...pocece se sve zene svijeta udavati za bosance koliko smo ih nahvalili pa cemo belaj napraviti sljedecim generacijamauser posted image

(odgovor članu lost)
Neposredna veza do poruke: 196
2.12.2009 20:12:25   
Hanady RR
tvrdoglav, mušičav, živčan, radišan, počesto tegoban, šutljiv...sve u svemu dobro je prošo kad se oženiouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu aicha)
Neposredna veza do poruke: 197
2.12.2009 20:15:21   
aicha

evo upravo stize sms "stavi mi da veceram"

ma romantika nema sta, to samo nase bosnje znaju user posted image user posted image user posted image

fooram

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 198
3.12.2009 0:05:12   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: NUR

Drage moje, 
Zanima me kakvi su vaši muževi, kakav je prema vama?

šupak u kratkim crtamauser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu NUR)
Neposredna veza do poruke: 199
3.12.2009 0:10:23   
Ilhana RR
Nemoze biti bolji...

Odavno mi trubi kako mu je zao sto ja sjedim za kompjuterom i da hoce da mi kupi stolicu novu udobniju... al to nije bilo tako... kupio mi je laptop da mogu u lezecem polozaju da surfam i da mahalam sa vama =))

~~~ Living the dream ~~~

* Lamija 6 maj 2008
* Vedad 20 decembar 2014

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *