Lulu_
|
IZVORNA PORUKA: veeseelaa Ja svog muža takođe moram na sve podsjećati, sugerirati mu i sl Evo ti primjera, ja neki dan prilegla, umorna, nikakva, vidim i Ajša će zaspati pa rekoh da i ja malko osmorim. Na šporetu se u express loncu kufa boranija i ja kažem mm koji se sprema da ide vani, kad krene da isključi šporet... i sad ja pratim, on se oblači, uzima svoje stvari i odlazi. Vozdra boranija, ja ustanem i isključim je. Mislim znala sam, kasnije ga nazovem rekoh što bolan ne isključi boraniji? veli ja zaboravio Banalna stvar al eto, ne možeš mu vjerovati Ja sve što mogu da obavim sama obavljam, jer on uvijek il zakasni, il smetne s uma i sl Kad mu malenu ostavim da je pričuva deset minuta dok prostrem veš, ne prođe ni pet eto ga s njom kod mene, ma cirkus Što se trošenja novca tiče znam i ja bezveze potrošiti, evo ovaj mjesec pišemo šta kupujemo i ja i on, al ja sam izostavila trećinu stvari, ajd Boga ti ne mora on sve znati znači nisi jedina, gledaj da poravniš inače će ti živci otići Ja poravnila i sad se samo smijem da puno nas je pomalo lazljivo iz kojeg god razloga,ali to je nas mentalitet. ovako je kod nas da zaboravlja-ZABORAVLJA i to strasno.npr.ja mu na vratima kazem de ponesi smece on kaze hocu i ode naravno bez smeca. sto se tice financija.od njega ocekujem da mi da za kucu (hranu)onoliko koliko smo se dogovorili do posljednje marke i da nista ne fali i da je navrijeme-to ispunjava. za kucne racune i mobitele ja ni ne znam niti hocu.ne znam ni koliki su nam. ostavlja svoje farmerke na seciji kad ide na spavanje a ja ludim.ostavi patike poslje fudbala u hodniku al to smo sad sredili...eto ima tih sitnica al sve u svemu ok je , nisam ni ja savrsena
< Poruku je uredio Amelaa RR -- 21.1.2010 9:45:15 >
Naomih 27.03.2008 9.41 hm... I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
|