RE: Obicaji na Bajram (Puna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Vjenčanje, krštenje, godišnjice,…

Poruka

malena sharena -> RE: Obicaji na Bajram (23.10.2012 8:47:13)

Mi sva tri/cetiri dana Bajrama provedemo obilazeci rodbinu MM, jer ih hvala Bogu puno ima. Ja od svojih, osim mame i sestre h nemam koga obic :( Obidjemo i bivse komsije koji su stariji od nas a s kojima smo se pazili, prijatelje nasih roditelja koji su nam blizu. Nama uvece dodje nasa raja, ali ne pravim nikakve vecere. Cim muz dodje iz dzamije, popijemo kafu, pojedemo kolac i razgulimo. Ovaj Bajram cu u kuci provesti jer sam na strogom mirovanju, pa ocekujem da ce sad svi meni dolaziti. Prvi dan ce mi mama donijeti rucak, a ostale cu praviti neka brzinska jela.

palachinken -> RE: Obicaji na Bajram (23.10.2012 8:51:48)

IZVORNA PORUKA: malena sharena

Mi sva tri/cetiri dana Bajrama provedemo obilazeci rodbinu MM, jer ih hvala Bogu puno ima. Ja od svojih, osim mame i sestre h nemam koga obic :( Obidjemo i bivse komsije koji su stariji od nas a s kojima smo se pazili, prijatelje nasih roditelja koji su nam blizu. Nama uvece dodje nasa raja, ali ne pravim nikakve vecere. Cim muz dodje iz dzamije, popijemo kafu, pojedemo kolac i razgulimo. Ovaj Bajram cu u kuci provesti jer sam na strogom mirovanju, pa ocekujem da ce sad svi meni dolaziti. Prvi dan ce mi mama donijeti rucak, a ostale cu praviti neka brzinska jela.

[sm=nosecka.gif]?

malena sharena -> RE: Obicaji na Bajram (23.10.2012 9:14:20)

IZVORNA PORUKA: palachinken

IZVORNA PORUKA: malena sharena

[sm=nosecka.gif]?

[sm=smiley1.gif]

palachinken -> RE: Obicaji na Bajram (23.10.2012 9:17:04)

[sm=smiley31.gif] [sm=rozica.gif]

malena sharena -> RE: Obicaji na Bajram (23.10.2012 9:22:29)

Hvala draga [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]