Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 26.11.2009 22:26:13
Honey3
nek danas toplina zamjeni hladnocu,neka lijepo ruznom izbrise svaki trag,neka vam mrzak danas bude drag.BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN svim pripadnicama islamske vjeroispovjesti!!!
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 26.11.2009 23:00:09
Amelaa RR
Hvala od srca mojim forumasicama...Limvo ja vas najvise.... Bajram Serif Mubark Olsun svim forumasicama islamske vjeroispovjesti, da ovaj Bajram provedete u zdravlju, sreci, ljubavi i rahatluku s svojim najmilijim.
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 26.11.2009 23:09:34
reallove
Bajram Serif Mubarek Olsun drage moje,da ovaj veliki praznik docekate u miru,sreci sa svojim najdrazim..Da vam dragi Allah podari sve sto nemate,a zelite i sacuva sve sto imate,a volite..sve najljepse od srca vam zeli Edita sa svojom malom porodicom
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 27.11.2009 6:52:15
Hanady RR
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim forumašicama islamske vjeroispovjesti. Želimo vam puno sretnih dana, rahatluka i zdravlja ponajviše. Ljubite svoje bebice u naše ime i provedite dane Bajrama učeći svoju djecu da je ovo samo jedan korak u vašem nijetu da ih izvedete na pravi put.
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 27.11.2009 7:02:07
Schecherlemica
Bajram Serif Mubarek Olsun! Svim dragim forumasicama Islamske vjeroispovjesti od srca zelimo sve najljepse u ovim divnim mubarek danima. I hvala svima svima na prekrasnim cestitkama...
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 27.11.2009 7:06:51
amela2208
Svim forumasicama islamske vjeroispovijesti Bayram Şerif Mubarek Olsun!!! i zelim da ga provedete sa svojim najdazima u zdravlju i veselju...Pozdrav iz Stanbola sa Bosfora
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.