Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 20.9.2009 19:36:40
babyliongirl
e drage moje BŠMO i da vas pitam,ja ludim od kiseline ili zgaravice ili gorcine kako god,zna li ko kkako da je ublazim,rijesim ili sta vec!!!!!!!!!!!!!????
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 20.9.2009 21:22:56
enna
Neka Allahova svjetlost obasja vasu dusu i ispuni je najdivnijim osjecajima i neka vam Allah podari sve sto nemate a zelite i sacuva sve sto imate a volite!!!! Bajram Serif Mubarek Olsun!!!!
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 20.9.2009 21:23:21
Anoniman
Drage moje forumašice... BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
Svima vam želim lijepo zdravlje, sreću, zadovoljstvo, nafaku... Dragim trudilicama, od srca želim da ih Allah obraduje malenim bebicama : ), našim trudnicama da u rahatluku provedu trudnoću i lahko se porode : ), mamicama da Allah podari sabura i snage da predeveraju sa lahkoćom sve bebine grčeve, prve zubiće, temperaturice, polazak u školu... a našoj dragoj dječici, da rastu sretna, nasmijana i da spremno gaze sve barijere koje život stavlja pred njih...
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 20.9.2009 21:45:42
Leva
Svim dragim zenicama zelim Bajram Serif Mubarek Olsun
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 20.9.2009 22:14:41
idana_85
Pridruzujem se cestitkama. Drage moje prijateljice forumasice, zelim vam Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje sto se moze pozeljeti, ono sto bi same sebi pozeljele. Ljubimo vas. Aida & Rijad
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 20.9.2009 22:18:28
M kao Mama
Sa zakašnjenjem zbg problema objektivne i tehničke prirode (nje radio internet više od dva dana), svim mojim znanim ineznanim prijateljicama sa RR i njihovm porodicama želim čestitati Bajram, Bajram šerif mubarek olsun, neka i ovajBajram donese mir i spokoj u vaše domove, neka Vam se sve želje ispune.
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 20.9.2009 23:37:20
esma*
IZVORNA PORUKA: enna
Neka Allahova svjetlost obasja vasu dusu i ispuni je najdivnijim osjecajima i neka vam Allah podari sve sto nemate a zelite i sacuva sve sto imate a volite!!!! Bajram Serif Mubarek Olsun!!!!
Ova cestitka je prelijepa enna
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN
od svima i da nam Dragi Allah dž.š. podari hajr i ono što je najbolje za nas
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 20.9.2009 23:48:00
veeseelaa
Da su sva stabla na Zemlji pisaljke,a da se u more,kad presahne,ulije jos sedam mora,ne bi se ispisale Allahove rijeci:Allah je,u istini,silan i mudar.. Bajram Serif Mubarek Olsun
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 20.9.2009 23:56:49
mudrost
Bajram serif mubarek olsun i od nas:) da nam Uzviseni ukabuli nase ibadete koje smo cinili u mubarek mjesecu Ramazanu i da nas ucini od Njegovih pokornih robova! amin!
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 23.9.2009 1:41:27
Hanady RR
sa velikim zakašnjenjem, ( sram me bilo) al iz dubine duše i iz orvadanih razloga sviom forumašicama želim
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN
zdravlja, nafake, radosti korz kuće i srećom dane ispunjene Alahovojm milosti da vam svakoj sve molbe usliši i da vam svjetlost koroz domove unosi.
RE: Bajram Serif Mubarek Olsun 2009 25.11.2009 8:57:43
mamine oci
tea-lana hvala sto si se sjetila za lijepe cestitke nepostoji ni rano ni kasno uvjek dobro dodju zato puno ti hvala,lijep provod kod mame i cestitaj mami Bajram od forumasica rr,pusa Lani
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.