Swatkish -> Modrice na djetetu koje ide u vrtic (15.9.2009 12:20:53)
|
Imam prijateljicu cije je dijete islo u drzavni vrtic.. Jednom je dosla po dijete, dijete na glavi 2 veeelike modrice, plave se ko sljive... Tete su se,naravno,odmah ogradile, rekle palo dijete u kreveticu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Nigdje veze, ne kontam taj pad.. Znaci, dijete se trebalo bukvalno baciti od onu drvenu ogradicu da bi zaradilo tolike dvije modrice... Vrticem i nije bila odusevljena. Slikala je modrice, i uputila se direktorici vrtica, i sve fino ispricala sta je i kako bilo. Direktorica se, kao frapirala, a ujedno i prepala, jer je majka prijetila i tuzbom (mozda i malo pretjerano, ali i ja bih vjerovatno tako postupila).. Djetetov tata je rekao jos da je isao kod dr, i da je doktor zakljucio da se ta modrica nije mogla na taj nacin zaraditi... Direktorica se raspitala koja je teta radila, trazila ime i prezime... Mislim da je teta i otpustena zbog nemara, ne znam, jer je majka dijete prebacila u drugi vrtic.. Ja bih ti preporucila, kao i Amrino, da ti to sve ispitas, i uradi sve, ama bas sve sto je potrebno za dobrobit tvog djeteta....
|
|
|
|