Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
šta se palite, slika je samo za kamere, zar mislite da se u ovakvom izdanju šetkala s djecom al priznajte da ima stas za 10, aferim Jelena, mislim da bi mnoge žene voljele ovako izgledati nakon poroda e sad o ukusima mislim na garderobu se ne raspravlja a i te štikle su bile samo za kameru
< Poruku je uredio veeseelaa -- 10.10.2009 23:52:55 >
gledala sam je na tv ,gost ovala u amigi šou ,pokazivala je robicu od male sve iz H@M.što i moja ima a nismo milioneri. a pokazivala je i da joj mala ima štikle ko i mama.
Ja sad niš ne kontam. Je li joj ovo prvo dijete?? A gdje joj je onda stomak? Zar ne treba roditi drugo? Da ovo nije montaža...? Ili sam ja slabo upućena...
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Ja sad niš ne kontam. Je li joj ovo prvo dijete?? A gdje joj je onda stomak? Zar ne treba roditi drugo? Da ovo nije montaža...? Ili sam ja slabo upućena...
Rodila je drugo na isti dan kao i prvo znači 7 ili 9 septembra(tako nekako)
Ona je meni ko strasilo pogotovo bez sminke a sa sminkom mi izgleda ko transvestit neki heheeheh slucajno sam vidjela da je u stiklama isla i na pored u invalidskim kolicima i stiklama draga veesela vidjela sam ti sliku i zaista si lijepa i stasom i glasom uvijek me razveselis vjeruj mi da nemas sta pozeljeti na ovoj Jeleni Keruuushi ehehe jadno ovo djete i drage moje sve ijedna smo mi mrsave, buckaste, guzlate ili ne ko bonbone cim se malo nasminkamo malo steznjak frizurica ma lutke a nedaj boze probudit se pored kerushe ujutro tako bar kaze moj mm hehe
jao drage moje, ja bas imam problem, nemoze mi nista vise ni naopako... danas sam bas skontala da mi je to pravi problem, jer kad operem pantalone koje sam kupila u SA prije mjesec dana, ja bukvalno nemam sta obuci na posao... jedino da u trenerci idem... da kupujem jos nesto ne isplati mi se jer ostalo je jos nekih 2 mjeseca, od kojih cu vjerovatno jedan odmarati... a druga stvar je sto u BPK nema sanse naci trudnicku garderobu.... stvarno ne znam sta da radim... uzas... bljak...
iskreno meni se svidja Jelenina figura.Joj ja ovakvu nisam imala ni prije poroda .A sada kako se ona obukla za setnju sa djecom to je druga stvar,ali s obzirom da oko nje uvijek imaju dvije zene koje brinu brigu oko djece i da je ona samo njih vjerovatno uzela da se slikaju onda me ni ovaj stajling ne cudi.Vala bi i ja rado da se mogu nataci na stikle nekada od 10cm i otici u grad sa Lanom ali sipak ko ce trcati za njom.
iskreno meni se svidja Jelenina figura.Joj ja ovakvu nisam imala ni prije poroda .A sada kako se ona obukla za setnju sa djecom to je druga stvar,ali s obzirom da oko nje uvijek imaju dvije zene koje brinu brigu oko djece i da je ona samo njih vjerovatno uzela da se slikaju onda me ni ovaj stajling ne cudi.Vala bi i ja rado da se mogu nataci na stikle nekada od 10cm i otici u grad sa Lanom ali sipak ko ce trcati za njom.