Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nuni hocu i ja pp s detaljnim informacijama , muz je rekao da ce me pocastit s cime god hocu ako postarina nije velika
U tome i jeste caka mila moja...meni je par puta ispala skuplja pita nego tepsija. Dok nekad super prodjem. I da dodam da je u Tz bilo ovih cizama u Tušu i u Office shoes. Pa ima ih sigurno i u Mo i Sa. Poslacu ti pp.
Wow Nunichi thx.... superrrrrrrrrrr su... A ove Uggsice su mi posebno interesantne... AJ LAJK, AJ LAJK. AJ VIŠ... Hej, naručivala si sa Amazona? Kakva su iskustva? Jedina internet kupovina u koju sam se ja dosad upustila je preko Victoria's Secret i što bi zapadni susjedi rekli "sve 5!"
Wow Nunichi thx.... superrrrrrrrrrr su... A ove Uggsice su mi posebno interesantne... AJ LAJK, AJ LAJK. AJ VIŠ... Hej, naručivala si sa Amazona? Kakva su iskustva? Jedina internet kupovina u koju sam se ja dosad upustila je preko Victoria's Secret i što bi zapadni susjedi rekli "sve 5!"
jao ja gledam ove iste samo sive vec 3,4 mjeseca... cak sam razvila i plan kako doci do njih
Nuni ja nisam dobila pp od tebe aj bona dok mi je muz voljan da kupi sto god da pronademo nacin kako da to dođe ovamo...jel postarina ista bez obzira na kolicinu pa da nas par kupi i podijelimo postarinu????
Eto poslala sam ti opet. A iskreno da ti kazem,pojma nemam za tu postarinu. I mene je to uvijek zbunjivalo,nekada mi donesu na vrata,nista ne platim osim one postarine uz proizvod. A desilo nam se i da moramo ici u postu po paket,pa opet nesto platiti.
Ja sam totalno u bedu od kako sam na stranici Victorias Secret vidjela njihovu ponudu za čizme... Meni se ama baš sve sviđaju. Tako bi voljela nešto da naručim od njih ali ne prolazi mi narudžba jer nemam american express karticu, ne znam ima li ko da je uspio naručiti nešto od njih???
< Poruku je uredio manuela -- 27.9.2009 17:24:46 >
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
I''''m Starting With The Man In,The Mirror,I''''m Asking Him To Change His Ways,And No Message Could Have Been Any Clearer,If You Wanna Make The World,A Better Place,Take A Look At Yourself, And,Then Make A Change
Ja sam totalno u bedu od kako sam na stranici Victorias Secret vidjela njihovu ponudu za čizme... Meni se ama baš sve sviđaju. Tako bi voljela nešto da naručim od njih ali ne prolazi mi narudžba jer nemam american express karticu, ne znam ima li ko da je uspio naručiti nešto od njih???
Draga Manuela,
Nisam jučer vidjela tvoje pitanje - mislim da sam pisala već na ovoj temi da sam ja naručivala par puta na Victoria's Secret stranici i moje je iskustvo vrlo pozitivno. Jednom mi je narudžba čak stigla za 7 dana! I da, plaćala sam American Express karticom (btw, AmEx posjedujem od kako su došli na BH tržište i to je najbolja kartica, nema zavaljivanja! )... Ako si baš poludila za čizmama , ne preostaje ti ništa drugo nego da izvadiš AmEx ili da ti kupi neko ko posjeduje ovu karticu. Javi se ako budeš imala bilo kakvih pitanja.