Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
IZVORNA PORUKA: damma mami sam kupila peglu, pošto joj je ona već pri kraju koju ima, babi košulju, bratu majicu, snahe još nemam...mada jedva čekam jer nemam sestru. zaovi sam kupila taperverovu posudu, mužu i njenoj djeci neke sitnice i paraaa. svekra i svekrve nemam, poslat ću im bar po jednu fatihu. dječici svojoj miloj još ništa nisam, sutra moram prošvrljat pa ću im nešto nać. mm sam kupila košulju. sebe nisam ničim obradovala, haman nisam došla na red. bit će nešto od mame i babe i mm, valjda. uh mislim da je dosta do kurban bajrama.
Dala si mi ideju sta mami jos da kupim jer je njena neki dan crkla... koristi onu jednu "prijeratnu" haha tako da cu sutra kupiti joj peglu na paru...
Ne odradih za vrijeme vikenda Bajramsku kupovinu, tako da ću aBd danas poslje posla to da odradim.
Ono što planiram kupiti je:
sveki - komplet za ručavanje (escajg), svekar - dezodorans+čarape, djever - dezodorans+čarape, mm tetka - pegla, mm djeca - pare, Luna - nešto od odjeće.
mami cu kupiti one malo dublje desertne tanjire, kao za kolace s agdom, npr za tufahije i sl, jer su joj unuci polupali dvije iz kompleta i dali mi ideju i ono standardno kao i za sveki, kafu, bombonjeru i sl
za sveki stvarno ne znam kontam jel glupo da joj kupim neki fin fen, znam da joj je pregorio njen skoro?
muzu kosulju, jer mu ionako uvijek treba dosta za posla, ja peglam jednom u 10 dana po kamaru...
djetetu nesto da obuce i igracku
sestri neki poklon set, tipa gel za tusiranje, piling, saso mange
zetu isto to, samo musko i bez pilinga
sestricu igracku i pare
mom ocu i svekru vjerovatno po jednu od onih polo majica, koje obojica vole i stalno nose...
nisu neki specijalno aman jarabi pokloni,ali mogu a bajram, i jeste fol da se poklanja toliko bliskim ljudima da mozes da im poneses neke sasvim licne sitnice
ja se sada fokusira na hedije bratu i snahu za babine očekujemo prinovu svaki dan, na Bajramske poklone nekako nisam ni mislila al biiće i toga, naravno
mm će djeci bratovoj dati bajramluk, koliko vi novca djeci bližnjih dajete za bajramluk? mi po 50 KM ja kao tetka kupim neke odjevne predmete
de bona fen je super poklon,pogotovo ako znas da joj treba...mi cemo sebi ove godine za Bajram pokloniti ulaganje u popravku auta.stvarno moramo.za poklone ako ostane pare dobro ce biti
Blago vama ja svojima necu ni otici, daleko su a ja ne smijem putovat. Da idem, kupila bih nesto tradicionalno, kako vec neko rece, kafa, kocka, keks, i sl. A mami onda nesto za obuc a tati neki alat, voli to. Seki bi parfem a burazu igracku, jer je mladji od mene 20 godina :)
ja se sada fokusira na hedije bratu i snahu za babine očekujemo prinovu svaki dan, na Bajramske poklone nekako nisam ni mislila al biiće i toga, naravno
mm će djeci bratovoj dati bajramluk, koliko vi novca djeci bližnjih dajete za bajramluk? mi po 50 KM ja kao tetka kupim neke odjevne predmete
kakva hedija bratu,nece on radjati? isto tako dajemo bajramluke djeci...
de bona fen je super poklon,pogotovo ako znas da joj treba...mi cemo sebi ove godine za Bajram pokloniti ulaganje u popravku auta.stvarno moramo.za poklone ako ostane pare dobro ce biti
hajde,nek se zena fenira onda joj i mm i ja imamo te prakticne poklone jedno drugome, neke stvari koje ionako moramo kupiti...nije neka romantika,ali ni bajram nije romanticni praznik,pa hajd moze...
kakva hedija bratu,nece on radjati? isto tako dajemo bajramluke djeci...
nisam te shvatila? ja pored novca kojeg dajem djetetu kad se rodi kupim svim ukućanima poklone + nešto za kuću, deke, posteljinu, neki servis i sl
kad sam se ja porodila moja porodica je donosila poklone meni, mm, djetetu + novac a mnogi su kupovali hediju i mom svekrvu i svekrvi malo jeste šega al kao u smislu dobili ste unuče pa eto neki poklončić i za vas
kad sam se ja porodila moja porodica je donosila poklone meni, mm, djetetu + novac a mnogi su kupovali hediju i mom svekrvu i svekrvi user posted image malo jeste šega al kao u smislu dobili ste unuče pa eto neki poklončić i za vasuser posted image
Da te jednom i ja potpišem