acudesa
|
Prenos postova sa: ta pokloniti muzu za Bajram IZVORNA PORUKA: andjela I Ćao svima. Zanima me da li vi kupujete mužu poklon za bajram? Ja uvijek kupujem, ali sam sad bez ideje. Da čujem vas. IZVORNA PORUKA: mama alma RR Mužu ne kupujem sada neki poklon za Bajram, npr. kao za rođendan, ali kupim nu nešto novo jer je zna da je lijepo za Bajram obuči nešto novo, tako će akobogda biti i ove godine IZVORNA PORUKA: taurus IZVORNA PORUKA: mama alma RR Mužu ne kupujem sada neki poklon za Bajram, npr. kao za rođendan, ali kupim nu nešto novo jer je zna da je lijepo za Bajram obuči nešto novo, tako će akobogda biti i ove godine potpisujem već sam mu kupila novu košulju uz odijelo IZVORNA PORUKA: andjela I Ja bi da mu poklonim neku sitnicu, neću ni ja sad neki poklon kao za rodjendanali jednostavno neznam šta bi mogla? IZVORNA PORUKA: mama alma RR PA, draga moja sve zavisi od tvog novčanika, čarape, veš, koulju, kravatu, cipele, ............ IZVORNA PORUKA: Hanady RR ja svome mužu svake godine za bajram Ramaznski kupim bajrmaluk... i uvijek se on ondois na njegovo spremanje za Bajram namaz odnosno za bajramovenje uglavnom ove godine sam pripremila komplet vešova huber bokserice i podmajica i čarape.... prošle godine sma mu uzela košulju... nekada uzmem kravatu... jednom sam čak uzela srebrene manžetne ( to je super poklon) a evo sad mi pada na pamet ako ti suprug nosi odjela onda možeš na kravatu uzeti i srebrenu šnalu bude divnih...eto nadam se malo sam ti pomogla IZVORNA PORUKA: andjela I E mogla bi kravatu i šnalu ili veš, super ideja. Hvala vam drage moje.. IZVORNA PORUKA: veeseelaa ja mm ne kupujem ništa, on uvijek meni i curici da bajramluk u novcu jer ipak mi smo male djevojčice IZVORNA PORUKA: Hanady RR Moje curice od mene i muža dobiju bajramluk...ja sam uvijek zadužena za kupovinu gardarobe nove za bajram a on za novčani bajramluk djeci.... meni suprug obično kupuje stavri za bajram koje su vezane za kuću...ali se meni sviđaju....i moja su potajna želja...recimo godinu dan ih spominjem... ove godine se nadam vicko servisu za ručavanje IZVORNA PORUKA: Nedi Parfrem...i to iz moje štek kasice na poslu. Odavno ga gleda ali čim vidi cijenu predomisli se. I sad kad smo bili u kupovini reko ma daj uzmi sebi ako ti sviđa, ali eto nešto mu muka kaže ne vrijedi toliko. Sad ću ga ja iznenaditi IZVORNA PORUKA: m.i.n.a. Evo ja cu se malko odmaket od teme i pitati za savjet..sta kupiti za Bajram mami i babi,svekrvi i svekru..ako krenem sa odjecom onda moram napomenut da ja imam dvije sestre a mm jednu tako da treba i njih racunat..ja bih najradije nesto za kucu korisno,sestri neki parfem ili nesto sl.mozda srebro neko..nemam ideju a ovo nam je prvi Bajram da smo u braku pa mi bas zelja nesto posebna..i samo da napomenem nije mi sveki ostrokondja,zasliuzila je nesto lijepo.. Andjela meni se svidje ovaj prijedlog sa menzetnama ili snalicom za kravatu ako tm to nosi..ili ako znas za nekiu bas stvar da zeli nemora ni biti bas nersto sto ce za bajram iskoristiti,neku torbu,trenerku,parfem,nesto za auto,zavisi sta radi inace jel ti sta spominjao da mu treba..eto to ti je samo par naznka da te podsjete sta sve moze.. IZVORNA PORUKA: D_K IZVORNA PORUKA: Nedi Parfrem...i to iz moje štek kasice na poslu. Odavno ga gleda ali čim vidi cijenu predomisli se. I sad kad smo bili u kupovini reko ma daj uzmi sebi ako ti sviđa, ali eto nešto mu muka kaže ne vrijedi toliko. Sad ću ga ja iznenaditi i ja volim takva iznenadjenja.. a sto se tice poklona - sve zavisi koliki imas budzet.. ako nemas mnogo - svima po majicicu na pijaci. ako si nesto zastekala - onda suncarice za muzeka, parfem ili mami neku lijepu tasnicu.. ima lijepih sad na snizenju lijepih stvari. IZVORNA PORUKA: andjela I Ja sad na pauzi obišla par radnji i nisam nigdje našla šnalu za kravatu ....Pogledat ću još večeras u gradu. Koliko se inače kreću cijene srebrenih šnala? m.i.n.a. nije mi ništa spominjao da mu treba, a već sam se istrošila sa idejama, te za rođendan, te godišnjica, te ovo ono, tako da sad neznam šta bi. Ima tema "šta pokloniti roditeljima za bajram". IZVORNA PORUKA: ena23 IZVORNA PORUKA: m.i.n.a. Evo ja cu se malko odmaket od teme i pitati za savjet..sta kupiti za Bajram mami i babi,svekrvi i svekru..ako krenem sa odjecom onda moram napomenut da ja imam dvije sestre a mm jednu tako da treba i njih racunat.. ja cu svojima set_ staklenih tanjira za kolace, jer jos jedino tog nema u kuci a svekiju set_ lijepih mekanih kvalitetnih peskira. to sve lijepo upakovano i eto gaaaaa muzu/ omisljam se da uzmem od jean paul gaultiera onaj muski dobri parfem... od mene dosta. sta hoce, unuce sam im rodila IZVORNA PORUKA: jasmin Ja za bajram ne kupujem nista posebno,jer nije ni specificno da se za bajram treba kupiti neki poklon,ali sam kupila muzu pantalone na snizenju,jer svakako je za bajram lijepo obuci najljepsu odjecu.Djeci cemo igrackice tek da osjete bajram kao jedno posebno veselje. IZVORNA PORUKA: moja barbika Mnogo paznje i lijepih rijeci...10 dana je bio odsutan od kuce,,,Sutra ako Bog da se vraca IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: andjela I Ja sad na pauzi obišla par radnji i nisam nigdje našla šnalu za kravatu ....Pogledat ću još večeras u gradu. Koliko se inače kreću cijene srebrenih šnala? m.i.n.a. nije mi ništa spominjao da mu treba, a već sam se istrošila sa idejama, te za rođendan, te godišnjica, te ovo ono, tako da sad neznam šta bi. Ima tema "šta pokloniti roditeljima za bajram". ja sam srebrenu šnalu za kravatu koja je glat samo jo na kraju onaj vrh malo izgraviran kao crtice platila 36 KM... na baščaršiji u silveru...e sad ti si u Tuzli al mora negdje biti šnala za kravatu IZVORNA PORUKA: frenkoza IZVORNA PORUKA: m.i.n.a. Evo ja cu se malko odmaket od teme i pitati za savjet..sta kupiti za Bajram mami i babi,svekrvi i svekru..ako krenem sa odjecom onda moram napomenut da ja imam dvije sestre a mm jednu tako da treba i njih racunat..ja bih najradije nesto za kucu korisno,sestri neki parfem ili nesto sl.mozda srebro neko..nemam ideju a ovo nam je prvi Bajram da smo u braku pa mi bas zelja nesto posebna..i samo da napomenem nije mi sveki ostrokondja,zasliuzila je nesto lijepo.. Andjela meni se svidje ovaj prijedlog sa menzetnama ili snalicom za kravatu ako tm to nosi..ili ako znas za nekiu bas stvar da zeli nemora ni biti bas nersto sto ce za bajram iskoristiti,neku torbu,trenerku,parfem,nesto za auto,zavisi sta radi inace jel ti sta spominjao da mu treba..eto to ti je samo par naznka da te podsjete sta sve moze.. sto se zena tice uvijek moze doci lijepa mahrama - nije skupo, bajramski je prikladno, a vallahi ima ih sad svakakvih.... IZVORNA PORUKA: Hannica Nista mu ne kupujem za Bajram,i nemam namjeru sve dok ne bude postio bar jedan dan. IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Hannica Nista mu ne kupujem za Bajram,i nemam namjeru sve dok ne bude postio bar jedan dan. ovo poštujem i ja samo postačima i djeci kupujem bajramluke IZVORNA PORUKA: ena23 IZVORNA PORUKA: Hannica Nista mu ne kupujem za Bajram,i nemam namjeru sve dok ne bude postio bar jedan dan. sto ti je reci zensko, samo neka je ucjenjivati IZVORNA PORUKA: Hannan Ja sam svom uzela pokucnice:) da mi ne nazebe s nogu :), a inace ne praktikujemo to posebno kupovanje, ali uvijek gledmao nesto novo od odjece ili smao ves za Bajram da kupimo.Djetetu opet gledam da je sva odjeca nova.A od poklona mom sinu sam uzela vozic jer ih bas voli, neku tablu sa brojevima, i jos jednu majcu i slatkise, sekinoj bebici sam napravila pelena tortu, od zaove malom slagalicu, pidzamu i trenerku i slatkisi...meni je najbitnije da djeci kupim fine poklone , da se obraduju,i naravno nesto u paricama. svekrvi i mami sam uzela po haljinu, seki i zaovi pidzame, a muskim clanovima pokucnice (naletjela zena na snizenje pa iskoristila). IZVORNA PORUKA: teacher75 ja svom kupila super cipele i male mu sad moram odmah poslije bajrama trcati u radnju i moliti boga da imaju za broj vece. a pregledala bar 5 modela i nema njegov broj IZVORNA PORUKA: Ilhana RR Ja sam danas pokupovala poklone svima u kuci kao sto i uvijek radimo... Lamiju obukla naravno novo kao i za svaki bajram i svi uvijek novo za bajram oblacimo.... kupila svekru dzempercic, kosulju je dobio iz svedske... svekrvi uzela suknju i dzempercic, zaovi uzela svasta nesgta sto joj treba i za novi posao.... meni muz kupio sutra cu se pohvaliti :P Ja njemu zippov upaljac i hocu da mu uzmem fred perry patike nije mogao danas da se odluci za koje pa ce u nedelju ako Bog da... Mojim roditeljima sam uzela knjige jer znam da u tome uzivaju a mama mi je trazila knjigu Islamski bonton to je i dobila... babi u vezi lijecenja islamom jer on voli prirodno lijecenje da izucava... =) Eto prijedloga koliko hocete ;) IZVORNA PORUKA: veeseelaa pokloni su kupljeni nesto danas, nešto neki dan... imam sutra da obradujem najviše Ajšicu i moju Meri
< Poruku je uredio acudesa RR -- 9.9.2010 2:03:55 >