Andy_Bec23 -> RE: Policistični jajnici - PCOS (20.3.2014 21:30:12)
|
IZVORNA PORUKA: selina pa brzo mila kad mi je ves bilo ustanovljeno o cemu je rijec....samo je proslo 4 godine dok mi nisu ustanovili [sm=zmeden.gif] a terpapija je ukupno trejala 3 mjeseca i vec sam bila u drugom stanju s tim da sam pila prvo dva mjesec dana diane35 pa mi je ukljucila doktorica klomifen i ujuedno siofor na koji ja nisam reagovala pa mi je ostavila da i dalje pijem siofor (metformin) i dodatno ukljucila ampule za stimulaciju jajnika eh njih sam primila 13 komada ukupno i jednu stopericu i u tome svemu je se i hvala bogu desila nasa princeza.....iskreno se nadam da ce ovaj put opet ici tako lako kao sa prvom bebicom....koliko ti imas djece? kako si ostala pored pcos trudna? Dragamoja ja sam 2 puta bila trudna, prvi put missed abort u 8 nedelji sa kiretazom u9 nedelji i 2 put porod u 23 sedmici 22+4 , beba je umrla :-( Sada se borim sa pcos jer otkako sam se porodila ciklus mi je katastrofa [sm=smiley19.gif] nikako da dodje u normalu, u 10 mj mi ustanovio pcos na ultrazvuku i da da vadim krv, izvadih u 10 dc i 21 dc i nalaz katastrofa, kaze doktor ma to je dobro ako neostanem trudna nek mu se javim, sad mi kasnila 5 dana i ja poludim i kazem ocu to to i to i sadcekam da vidim sta ce da komentira, pitala sam ga dali ce da krenemo sa terapijom ili ne ako nece idem dalje ja ne mogu vise da cekam tj mogu ali ne zelim , sa pcos se tu u becu dobije besplatan postupak ivf pa zasto da cekam idem na ivf i da mi Bog ovaj puta podari zivo i zdravo :-)
|
|
|
|