Trnoruzica -> RE: gubitak tezine kod bebe (26.8.2010 19:48:32)
|
IZVORNA PORUKA: sara.at Draga dusa me moja boli kad kraj sebe Moral mu flasicu dati, u bolnici Sam se osjecala kao najgora majka jer mi djete nema mlijeka a sestrice kao mahnite navalile, kod jucer moj ginokolog nije Navratio u sobu i Vidio da Placem i pokusavam dojiti e onda ih je rastjerao kao Kokosi I rekao da ce mlijeko samo krenuti Al dami neprave Stres inace cu skroz izgubiti Al da mu dajem flasicu uporedo i vaganje svaki dan... IZVORNA PORUKA: sara.at Drage moje ja Imam jedan Problem da mi moje srce oce da pukne.... Mila moja, vidis li ti koliko si ti nasekirana. Vjerujem ti sve na rijec, jer je i kod mene bilo isto. Prvo, opusti se, jer mlijeko sigurno nece nadoci, ako se budes brinula i sekirala. Pa taman mjesec dana dojio - mjesec - extra je. Zato, mila, kupi bilo koji sa oznakom Pre, i daj mu da jede. Na kutiji pise koliko otprilike dijete jede, mada i sama znas da je to individualno. I ako hoces da me poslusas, kad zaplace da je gladan, prvo mu daj siku, pa nek vuce bar 5-10 minuta (malo se strpi ako boli), i ako ne ide, onda daj adaptirano. Mirkica ti je sama rekla, da je normalno da izgubi na tezini na pocetku. Sve bebe tako, i dok se vi uhodate. A mlijeko nadolazi tek 4-5 dan od poroda, nekome cak i 7-i dan, znaci da ne brines dalje. Jer on ima zaliha u organizmu koje trosi. Ljubim vas puno [sm=smiley31.gif]
|
|
|
|