naša.mrvica -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (21.2.2010 19:37:33)
|
gagacha,ja sam imala kiretazu prije 4 i pol mjeseca.prvu pravu[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] sam dobila nakon 52 dana.bilo je tu dosta stresa naravno a mm je bio vani. dakle prvi dan je bio kao kod tebe nista puno, a onda kad je ocepilo prepala sam se.bilo je obilno i imala sam jedno 8 mozda i 9 dana.ali tih 6-7 dana je uzasno bilo obilno.ja sam cak i zvala svog dr,dusa draga, rekao mi je ako je preobilno tj ako se ulozak napuni za pola sata da uzmem erigrometrin cini mi se i brufen jer su me krsta rasturala.vise nego stomak.medjutim ja sam pratila i nije uopste bilo toliko (tj da se za pola sata napuni ulozak).rekao je ako mi je preobilno da idem u bolnicu jer je vec subota bila....u svakom slucaju znam i od prijateljica da su dosta krvarile.ne brini se,to je uobicajeno,jer se sada vise cistis.moj savjet pij dosta tecnosti po mogucnosti soka od borovnice jedi cveklu, grickaj grozdzice ako volis.lezi na ledja i nogu preko noge,znaci odmaraj.ja i sada kad dobijem drugi i treci dan ne idem na posao jer se plasim,ali moja menga je ok sasvim normalna tj duzina trajanja je ista kao i prije.smiri se i pij tecnosti jedi supice.nadam se da ces uzskoro biti bolje pusa.
|
|
|
|