Malaja -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (27.3.2009 11:15:30)
|
IZVORNA PORUKA: Happy kažu da Bog iskušava robove svoje i nikada nikome ne zavidite, jer On ima svoje razloge... Ja inače većinu odgovora pokušavam naći u religiji, meni je tako lakše, ustvari zaista mislim da je tako.... Vidiš mi u potpisu djelić jedne pjesme na koju sam plakala kada sam je prvi put čula! I slažem se sa tobom u potpunosti iako nisam neki vjernik, ali sve ima svoje zašto i zato [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Javiće se Mika već.. IZVORNA PORUKA: Nikita Ne bih zvala dr jer sam citala da se desavaju ova krvarenja, al stvarno su blaga, samo kap tamno na gaćama. Ako se ponovi i danas i sutra, nazvat cu ga u nedjelju, te rekao mi je da ga u svaka doba mogu zovnut ako se nesto desi. Meni je vazno sam da me nista ne boli jer me je prosli put grcilo dole svaki dan ! Hej draga moja ja da sam na tvom mjestu ja bih svejedno nazvala, nakon našeg iskustva predostrožnosti nikada dosta. Posebno zato što ti je rekao da možeš bilo kada. Ništa nećeš izgubiti time što ćeš ga pitati da li je to ok. I ti ćeš biti mirnija. Doktor je doktor, forum je forum..
|
|
|
|