|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta poslije spontanog pobačaja?!
17.12.2008 15:49:11   
Sladjusna
Ja sam ti kod Dr. Divanovica. On je divan čovjek, veliki je detaljista i ništa ne prepušta slučaju!Tako da ga ne mjenjam, nema šanse!!!
Dobra je i Dr. Purkovic, ona što je Mika išla kod nje (jer moja bliska prijateljica ide kod nje na kontrole) i bas je pitala za mene, odnosno za Listeriju, i ona je takođe potvrdila da je velika mogućnost da mi je ona izazvala pobacaj!
Mjenjaj doktora, pod hitno, pusti se tih sarlatana koji su uglavnom i nazalost povrsni.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 851
17.12.2008 15:52:04   
Malaja
U to sam se uvjerila! Juče sam bila kod Hadžiomerovića i dvoumim se da li da ostanem kod njega ili kod Divanovića. Čula sam za obojicu d su user posted image
A što kaže nikita ti nemoj da se upuštaš u novu user posted image  dok se neriješiš te glupe bajke. A šta doktor kaže na sve to? Ima li on kakvih prijedloga? Zašto on ne da neki lijek?

Strpljen-spašen!

Majkini balončići prvi put zaigrali u stomi 28.09.2009

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

(odgovor članu Sladjusna)
Neposredna veza do poruke: 852
17.12.2008 15:57:06   
Sladjusna
Doktor mi ne moze dati nikakv lijek, (ako mislis na ginekologa), jer to nije njegova bransa, to rade infektolozi, koji nemaju pojma. Sada sam našla infektologa privatno i sutra ce MM nositi nalaze da vidi, i nadam se da ce mi dati tablete da je izbacim.
Obicno se piju antibiotici, 14 ili 21 dan i to je to, kasnije samo držati pod kontrolom.

Svakako se nemam namjeru upuštati u novu user posted image dok se ne riješim nje. Ne bih mogla mirne duše ući u sve to,a to je, kao što znamo period uživanja. Tako da želim biti maksimalno opuštena.

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 853
17.12.2008 15:59:56   
nikita
Bas me zanima sto ce moj dr reci jer dosad se pokazao jako dobar.Pitat cu ga za tu bakteriju ako mi je i sam ne preporuci.Odo sad drage moje ukljucit sve moguce masine jer mi je kuca katastofa.
Pusa velika i user posted image

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 854
17.12.2008 16:00:57   
Malaja
Ma naravno da moraš biti opuštena i bez bajki user posted image  A da ti pravo kažem ja više ne znam šta ko od doktora smije i šta je čija branša user posted image
Meni je doktorica dala antibiotike za ureu zato sam te pitala user posted image  Ma ko će im više znati..
P.S. Nema nam danas Mike vjerne druge, garant je posao opet.

Strpljen-spašen!

Naša ljubičica stigla na svijet 18.03. najljepši dan u maminom i tatinom životu!

Neposredna veza do poruke: 855
17.12.2008 16:33:48   
Mika
Ma medene moje u mene luda kuća na poslu! Mksuz pozdrav od mene i Sladjušna dr na infektologiji DIP-a je dr. Baljić. Nazovi gore i pitaj kad je na dežuri i onda idi kod njega. Meni je bio odličan! Odoh žurim... Tebi drugo Malaja poseban pozdrav user posted image

Borba je počela!
Neposredna veza do poruke: 856
17.12.2008 20:27:12   
nensy
Draga Malaja nisam bila ovdje par dana i tek sad vidjeh sta je bilo... Nemas pojma koliko mi je zao... Zaista nemam rijeci ovo je vrijeme nenormalni, postoji li iko bez neki probleme... Vise ne smijem ni da mislim kako ce biti dalje. Ali jos uvijek ima nade za sve nas, nadam se da cemo i mi jednom biti srene i zdrave trudnice i imati svoje zdrave . Uz tebe sam i zelim ti puno srece i da sljedeca godina bude najsretnija za sve nas.
                           potpisujem

(odgovor članu Mika)
Neposredna veza do poruke: 857
17.12.2008 21:26:56   
malena131
E drage moje sve va puno pozravljam.
Sladjusna, ja trebam na infktivno u ponedjeljak da vidim za listeriju, evo vidjeh kod Mike da je taj dr.Baljic dobar pa bi i ja trebala kod njega otici, a zlo mi je od doktora. Reci mi ko ti je taj privatnik infektolog ako mi ovi gore nista konkretno ne daju da i ja idem njemu...
Pozdrav za sve drage moje zenice....

Nasi djecaci, najvece ljubavi na svijetu stigle su 12.01.2010.

(odgovor članu nensy)
Neposredna veza do poruke: 858
18.12.2008 10:35:06   
Sladjusna
Dobro jutro,

Mika hvala ti! Neka imam i njega kao opciju, taman da potražim dva mišljenja.
malena131, taj doktor radi u poliklinici Sunce, a sad kako se zove user posted image
MM će nositi nalaze, sutra, pa ti javim svakako šta i kako.
Ti meni naravno javi u ponedjeljak šta su tebi rekli.

(odgovor članu malena131)
Neposredna veza do poruke: 859
18.12.2008 11:01:32   
Malaja
Dobro jutro drage moje user posted image
Kako ste mi jutros? Ja na posao poslije ne prospavane noći. Nešto nisam mogla spavati. Bože što li!?
Jutros na poslu haos, istresam se na koga stignem-valjda to tako ide. Kada mi krenu suze otrčim u wc jer na poslu niko nije znao.. Mogu vam reći da mi je pravo teško danas.
Eto drage moje, da vas ne crnjačim previše. Budite mi pozdravljene..

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 860
18.12.2008 11:12:47   
Sladjusna
Draga Malaja,
Mogu samo zamisliti kako ti je! Jedina dobra stvar u tome jeste što kolege s posla ti ne znaju da si bila user posted image . Joj samo kad se sjetim glupih pitanja i sazaljivih pogleda!
Isplači se koliko god, i onda sve zajedno idemo u nove pobjede.
Ne crnjačiš, samo piši šta ti je srcu,

LP

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 861
18.12.2008 11:21:59   
mamyca
Draga Malaja,jako mi je zao sto ti se to dogodilouser posted image user posted image ,isplaci se bit ce ti lakse makar malo.I nemoj odustajati,izvadi sve nalaze ovog svijeta,da se to vise nikad ne ponovi.Navijam za tebe i da nas ubrzo obradujes sa jednom divnom vijescu,i naravno da sve bude uredu.user posted image user posted image user posted image

Hamza 11.3.2008.

Neposredna veza do poruke: 862
18.12.2008 11:34:25   
Malaja
Hvala vam drage moje user posted image
Sladjusna ovaj put je jako mali br ljudi znalo da sam user posted image Jednostavno poslije prošlog puta kada sam došla na posao gledali su me kao da sam ne daj Bože sakata.. Nije mi bilo dosta moje muke.... Tako da sam ovaj put prešutila za ne daj Bože, što se sada ispostavilo kao dobar potez.
Hoću mamyce sve nalaze koji postoje, samo da prvo odmorim od doktora. Muka mi je od ordinacija, vađenja krvi, loših vijesti..

Strpljen-spašen!

(odgovor članu mamyca)
Neposredna veza do poruke: 863
18.12.2008 22:20:02   
jabuka1
Draga Malaja,

šta da ti kažem nego da budeš jaka.Mene je upravo strah zanijeti po drugi put baš iz toga razloga .Čitam redovno ovaj forum ali nemam baš vremena  da komentarišem.Vjeruj da i ja silno želim dijete i evo sada sam se upravo vratila sa rođendana od drugaricinog sinčića gdje je bilo puno male djece.Tako me je u jednom momentu uhvatila tuga da sam mogla odmah da zaplačem ali eto opet se utješim i kažem bitće ABD djece.
Moraš se malo pričuvati i možda nisi trebala još početi raditi.Ah evo ja ti pričam a ja sam isto popslije 4 dana otišla na posao jer je lakše ,manje razmišljaš o onome što ti se desilo.
Čuvaj se i veliki  pozdrav.
Neposredna veza do poruke: 864
18.12.2008 23:07:25   
Aquarius
Evo i mene poslije nekoliko dana i šta me dočeka.user posted image Malaja strašno mi je žao! Ne znam šta da ti kažem. Već smo pričale o svemu i sve znaš. Raduje me jedino što si tako pozitivna i puna snage. Čak ti se i divim na neki način. Ma idemo dalje.
Ja sam danas bila na kontroli. Još nema user posted image . Danas 43. dan. Doktor me šalje da radim hormone pa ćemo vidjeti šta dalje. Kaže da se dešava da poslije spontanog hormonima treba više vremena da se vrate u normalu. Usput sam radila i PAPA test. Rezultati do Nove godine. Još sam nikakva. Ma zamislite PMS koji traje više od 10 dana. Ubit ću nekoga.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jabuka1)
Neposredna veza do poruke: 865
19.12.2008 10:58:20   
Malaja
Dobro jutro drage moje
kako ste jutros? Ja sam danas ok ali sinoć sam bila user posted image
Više fizički.. Toliko sam bila napuhana i žgaravica me mučila da to nije normalno, šta god sam pokušala nije prestajalo. Kontam da je od ovih antibiotika što pijem user posted image
Draga jabuka nemoj da te bude strah slijedećeg puta, ne smiješ da se opterećuješ sa tim. Ružno i grubo zvuči kada kažem dešava se.. Ali je stvarno tako. Evo 3 dan poslije 2 spontanog i mene nikako nije strah slijedeće user posted image Ovo je najiskrenije. Moramo razmišljati pozitivno jer će nam se tako i pozitivne stvari dešavati. Glavu gore!
Aquarius baš mi je žao što te user posted image tako zeza. Najgore je kada treba da dođe a nikad je user posted image A i to je tačno da nakon spontanog hormoni polude. Kako i ne bi.. Drži se i čuvaj se. Obavezno javljaj za papa.
Svima jedna pusa

Strpljen-spašen!

(odgovor članu Aquarius)
Neposredna veza do poruke: 866
19.12.2008 12:10:32   
Sladjusna
Drage moje,

Malaja, vidim ti si jedna velika hrabra zena! Bravo! user posted image
Novim zenama, dobrodošlica svakako!

Eh ovako, MM nosio je nalaze kod doktora i  - nalazi su mi dobri!!!

Listerija je nekada bila u mom organizmu u vrlo maloj količini. Ovo je već mišljenje drugog doktora po redu, moguće je da mi je izazvala missed ali... nema potrebe ni za kakvom terapijom, tako da sam danas ...kao da mi je rođendan, sretna sam, uzbuđena...

Neposredna veza do poruke: 867
19.12.2008 12:36:55   
dalmatinka
Zaboravljeno!

Evo samao da napisem svoj slucaj-ja sam prije 3godine imala spontani zbog bakterije serihije(NAPISALA SAM OVAKO JER SADA NEZNAM KAKO SE TOCNO PISE)i onda sam godinu dana se lijecila od nje,pa zbog loseg ciscenja sam dobila zacepljenje jajovoda i ostecenje desnog jajnika i onda sam dvije godine muku mucila dok sam to rijesila i prosla puste pretrage i preglede po Splitu,Zagrebu i na kraju u travara,da bi mi dr rekao da zbog prevelikog ostecenja janika necu moci nikada imati djecu,onda sam upala u depresiju nisam imala volju za nicim,i mm je pomogao i moji roditelji da se trgnem.Onda smo ja i mm poceli razmisljati o posvajanju,i ovo ljeto meni bilo slabo i mucnine mama me nagovorila da ipak ja uradim test il odem dr,jer par tjedana nisam mogla od slabosti iz kreveta i kada sam uradila test nisam vjerovala da je pokazao da sam trudna,pa sam poslala mm po jos jedan kada sam i taj uradila bio isto pozitivan.Nakon par dana otisla dr koji nije mogao vjerovati da sam trudna.
Mislim da se nikada netreba prestati nadati i boriti,zato cure puno srece.
Sada nakon tri godine braka cekamo svog prvog cvrcka.

Zelim vam svu srecu svijeta i da u novoj godini dobijete sve sto najvise zelite.
Znam da je tesko kada dodeuser posted image al izdrzite,i razumijem vas potpuno jer sam i sama prosla 3godine muke,razocaranja i svega drugog.
Neposredna veza do poruke: 868
19.12.2008 12:44:15   
mama_e
E vidite, ja sam prije 10 god. imala namjerni abortus....godinama strahovala da kad budem htjella imati djece, neću moći radi tog abortusa....
Onda sam sa svojim sinom ostala trudna ODMAH i iznijela trudnoću tako da sam mogla u toku iste drvosječa biti, ništa mi ne bi naškodilo....
Sa blizancima sam isto ostala odmah trudna ali mi se nije dalo... niko ne zna šta je uzrok
To je sve Božije davanje
Neposredna veza do poruke: 869
19.12.2008 12:46:46   
Malaja

IZVORNA PORUKA: mama_e
To je sve Božije davanje

I ja često kažem tako ili sudbina.. Mada pored današnje tehnologije čovjek može spriječiti onoliko koliko je do njega. Riješiti se tih bajki i sl.

Strpljen-spašen!

(odgovor članu mama_e)
Neposredna veza do poruke: 870
19.12.2008 12:51:35   
mama_e
Ma naravno,
ja sam po struci medicinski radnik i iako zagovaram alternativnu medicinu, generalno sam pobornik moderne medicine, mislim da niko od nas nema sto života da bi se kod pojedinih oboljenja  ( uklj. i infektološka) igrao sa alternativnom med. i gatao dal" će se izliječiti ili ne..........

(odgovor članu Malaja)
Neposredna veza do poruke: 871
19.12.2008 17:39:36   
malena131
Draga Sladjusna drago mi je sa si rijesila misteriju oko tog nalaza i da je sad sve ok, sad uzivaj i cuvaj se. Nadam se da cu i ja tu misteriju od Listerije ubrzo rijesitiuser posted image .
Malaja ti si nevjerovatna zena tvoja hrabrost meni daje snagu, zaista ti se divim.
Pozrav za sve zenice...

(odgovor članu mama_e)
Neposredna veza do poruke: 872
19.12.2008 18:00:49   
malena131
Da ne citam ove postove, savjete, podrske, pohvale da nema svi vas tacno bi poludila... Ko sve to nije prosao nista ne zna niti moze razumjeti. Zato postoimo sve mi da se razumijemo i podrzavamo... 
Neposredna veza do poruke: 873
19.12.2008 20:31:50   
nikita
Hey medene,
Sladjusana drago mi je da si se rijesila bakterije sad mozes u akciju.
Malaja mene je nakon spontanog bolilo 5 dana nenormalno i krvarila sam obilno a i gin me je upozorio na to.Ne trebas se brinut,cudno bi bilo da te ne boli.
Pozdrav ostalim zenicama.

< Poruku je uredio nikita -- 19.12.2008 20:32:22 >
Neposredna veza do poruke: 874
20.12.2008 12:18:21   
Malaja
Dobar dan drage moje
Kako ste mi danas? Ja sam danas hvala Bogu punoo bolje. Ne boli me stomak što je najbitnije ali i dalje krvarim. Upravu ste bile juče sam cijeli dan imala kontrakcije dok nisam izbacila nešto zaostatka user posted image  
Pijem esbesul, ne znam da li on izaziva kontrakcije ili je to išlo samo od sebe. Nije ni bitno na kraju krajeva, bitno je da više ne boli.
Svima šaljem jednu veliku pusu i veliki user posted image

< Poruku je uredio Malaja -- 20.12.2008 12:19:02 >

Strpljen-spašen!

Neposredna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *