Bebica11 -> RE: Šta poslije spontanog pobačaja?! (14.2.2013 23:59:32)
|
IZVORNA PORUKA: almirminela Pozdrav zene Nova sam ovdje ,zelim da podjelim svoju muku sa vama! Trudna sam jedva 6 nedjelja,sve je bilo ok do prije sedam dana,tada pocinju moje muke ,nazalost! U hitnoj sam zaglavila zbog uzasni bolova i blagog krvarenja,i receno mi je da se nevidi jos nista na UZ ,da cu vjerovatno prokrvarit,schok!dan poslije odem kod svoje doktorice privatno,i ona kaze da to krvarenje nista ne znaci,da je sve ok da sam trudna 5 +3 da je rano da se ista vidi,i uradimo betu,nazvali me i rekli da mi je beta 433 da je to malo za moju sedmicu trudnoce da mi prijeti spontani i danas ponnovo uradim i evo cekam do sutra,ali ja i dalje imam krvarenje sada crveno ne toliko jako,i boluckanje u donjem djelu stomaka,sve se cini da je sve gotovo i da cu ipak imat spontani!umirem od straha bola[sm=smiley19.gif]prva mi je trudnoca!IzgledA za mene nema spavanja veceras!:( Pozdrav nemoj se bojati, ja sam krvarila od dana kad sam saznala za trudnocu pa do 14.sedmice, al svakako idi u hitnu po terapiju, miruj, lezi na lijevi bok, pojedi bananu,pij donat malo se smiri...bice sta bude sudjeno, ja sam 2 trudnoce izgubila i tek 3.rodila, a tu trecu eto tako krvarila pa onda svasta nesto cijelih 9mj, samo sekirancija moze da ti naskodi, ucini sve sto je do tebe i pokusaj se smiriti[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|