Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Potrugaj je prejaka ekipa sa izvrsnim pojedincima. Pogledali ljudi utakmicu protiv Francuske, pročitali nas uredno, postavili igru tako da nismo imali prostora da dahnemo a ne da napravimo dupli pas i to je to. Malo su me i naši iznenadili jer se taktika morala promijeniti kada su vidjeli da igrači stoje na metar od naših ali sada je kasno...poslije bitke svi smo generali. Realno - dobar Portugal brate, što jest-jest.
Ja mislim, ali fakat da sam jedina žemska na ovom forumu kojoj je fudbal tamo negdje na 999 mjestu u životu. Ja utakmicu ni jednu nisam pogledala, mogu možda izdržati jedno minutu i po, sve preko toga gori mi je onaj moj i njegove reakcije i komentari, ovu sad sam prespavala, izdala mu kućni red da se ne smije derati, ako pobjedimo da me obavjesti kada ga upitam. I tako ja oko 2 ustanem do WC i moj dragi pila li pila u dnevnoj, televiza gori, i ja ga drmmnem, rezultat kaže on 6:2, rekoh molim, a zato si ti bio tih.
E, sad šalu na stranu nikako ne ljubim gledanje tih utakmica, jedina nada da iste zavolim je npr. kada su ta gostovanja po Evrpoi da ih uživo gledam sa stadiona.
hahaha mama alma nisi jedina hajd što sam ja operisana od ljubavi prema ljudima koji trče po travi i šutaju loptu za život, nego je i mm. on legenda legao spavati poslije poluvremena. kaže skontao ma boli me đon ko će pobjediti bolje da se ja naspavam.
inače gleda samo ovako neke bitne utakmice, ne prati fudbal osim ako ne igra naša reprezentacija, a i to samo ove važne utakmice. i pogleda nekoliko utakmica kad je svjetsko prvenstvo. ono kad nema ništa drugo na televiziji, nego možeš birati između 3 utakmice.
Ja uzivam u ligi prvaka, svejtkom, evropskom, repkama - posebna je to atmosfera. Meni nije nedelja bez Premiershipa. Ne moram pratit baš od-do, ali je tu, na teveu, ukljuceno.I volim cuti Bahu kako svrsava dok igra repka, kao i onog lika dosadnog glasa sto komentarise Engleze (vazda mu ime zaboravim)
Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .
Ja uzivam u ligi prvaka, svejtkom, evropskom, repkama - posebna je to atmosfera. Meni nije nedelja bez Premiershipa. Ne moram pratit baš od-do, ali je tu, na teveu, ukljuceno.I volim cuti Bahu kako svrsava dok igra repka, kao i onog lika dosadnog glasa sto komentarise Engleze (vazda mu ime zaboravim)
p.s.Da nije Zoran Šuko,onaj što ga kidnapovaše u Parizu ?
i ja pratim sve moguće sportove ali dugo sam vezana za fudbal. radim povremeno u jednom fudbalskom klubu (kada se igraju evropske utakmice) i fudbal je važan dio mog života. nisam odustala ni u trudnoći ni kada mi je beba bila skroz mala. valjda mi u krv ušlo . obišla sam cijelu evropu sa fudbalskim klubom, čak sam i sa hrvatskom reprezentacijom bila na Evropskom prvenstvu u Portugalu. elem, ja sam veliki fudbalski fanatik