|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zaludjenost fudbalom
16.11.2011 0:49:27   
Dida79

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Dida79

Ma ovaj moj ne pije haahaha samo u specijalnim prilikama a to je bila ovauser posted image user posted image

Pazi sad,dva hajnekena ga sredila user posted image user posted image user posted image Sve mi se cini da cu ja morati sutra oko jaja deverati(firma u kojoj radi je uvoznik jaja za BiH)user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

de ti prodeveraj sad oko jaja ( koja se ne uvoze) pa ćeš sutra imat miran danuser posted image

Status trenutno nedostupna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 1551
16.11.2011 0:50:59   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

Ma ovaj moj ne pije haahaha samo u specijalnim prilikama a to je bila ovauser posted image user posted image

Pazi sad,dva hajnekena ga sredila user posted image user posted image user posted image Sve mi se cini da cu ja morati sutra oko jaja deverati(firma u kojoj radi je uvoznik jaja za BiH)user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

de ti prodeveraj sad oko jaja ( koja se ne uvoze) pa ćeš sutra imat miran danuser posted image

Status trenutno nedostupna
user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Dida79)
Neposredna veza do poruke: 1552
16.11.2011 6:10:56   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: Ilhana RR

Mi imamo toliko dobri igraca da bi Safet ubacio dijete koje nije igralo ni jednu utakmicu??? Kao sto vec reko, to samo dusman moze uraditi...

A zašto nam trener uvijek mora biti kriv kada ekipa izgubi? Ko ga je trjerao da dobije drugi žuti, pa da izleti vani i koje tjerao Džeku da provocira publiku i dobije žuti? Nije Safet! Činjenica je da je Portugal bolji i dobro je da smo postigli i ova dva gola.

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu Ilhana RR)
Neposredna veza do poruke: 1553
16.11.2011 6:58:14   
enči80

Ma sa jednim napadacem igrati utakmicu, ono samo moze dusman BiH dozvoliti....

Ne,nego dobar trener i iskreno se nadam da će to i ostatiuser posted image

Za nase momke
Jos uvijek tvrdim da se ovo nije moglo drugacije zavrsiti.
I nogomet je jedan veliki biznis ,nazalost...
Euro moze bez jedne male B&H ali bez velikog Portugala i CR ne moze.
I da, vise srece u iducem izvlacenju...

Potpisujem Amani a našim momcima želim također puno sreće i dobrih igara u njihovim klubovima jer samo tako će i naši Zmajevi ostati jaki.

Džeko kralju user posted image

28.10.2008.,jedna ptičica:(
07.09.2011.,dvije zlatne jabuke:)
'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

Neposredna veza do poruke: 1554
16.11.2011 7:37:27   
ElmaB
IZVORNA PORUKA: enči80

Ne,nego dobar trener i iskreno se nadam da će to i ostatiuser posted image

Za nase momke
Jos uvijek tvrdim da se ovo nije moglo drugacije zavrsiti.
I nogomet je jedan veliki biznis ,nazalost...
Euro moze bez jedne male B&H ali bez velikog Portugala i CR ne moze.
I da, vise srece u iducem izvlacenju...

Potpisujem Amani a našim momcima želim također puno sreće i dobrih igara u njihovim klubovima jer samo tako će i naši Zmajevi ostati jaki.

Džeko kralju user posted image

Upravo tako! Portugal je Portugal i Evropi draži i bitniji od jedne male BiH. Zmajevima svaka čast, nisu nas obrukali, ovo je bio max igre protiv jedne ekipe kakva je Portugal!

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1555
16.11.2011 7:42:28   
ElmaB
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/euro2012/safet-susic-ja-sam-kao-bokser-koji-je-nokautiran/111116004

Pape user posted image !

Mamina zlata:
Tea, 11.02.2005.
Lana, 31.03.2008.
Deni, 31.03.2008.

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1556
16.11.2011 7:44:14   
ladyblue RR
sinoć me glava zabolila pa mi nije bilo do života...evo me još boli (nije od utakmice)...pa se nisam javljala.

Sve u svemu, nema se puno reći. Igrali smo loše, sudija je išao njima u korist ali na kraju krajeva TREBA PRIMITI 6 GOLOVA! Nije šala , 6 komada. Bruka i sramota! Kao u vremena kada su se svi igrali sa nama. Poremetio nas je crveni karton jer Portugal nije reprezentacija s kojom smo bili ravnopravni sa 11 a kamoli sa 10 igrača. Idemo dalje...

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1557
16.11.2011 7:50:48   
bananica
IZVORNA PORUKA: ElmaB

Mi imamo toliko dobri igraca da bi Safet ubacio dijete koje nije igralo ni jednu utakmicu??? Kao sto vec reko, to samo dusman moze uraditi...

A zašto nam trener uvijek mora biti kriv kada ekipa izgubi? Ko ga je trjerao da dobije drugi žuti, pa da izleti vani i koje tjerao Džeku da provocira publiku i dobije žuti? Nije Safet! Činjenica je da je Portugal bolji i dobro je da smo postigli i ova dva gola.

istina je da je Portugal bolji od nas, ali je trebao ubaciti Ibisevica u igru,za mene je tu veliku gresku napravio
Lalic je napravio pravo glup potez, sta ona ima prigovarati i praviti se mangup u ovako bitnoj utakmici

(odgovor članu ElmaB)
Neposredna veza do poruke: 1558
16.11.2011 7:53:50   
bananica

s ovim se slazem, dva napadaca su trebala, vise puta se vidjelo da Dzeko nije imao naprijed kome sutirati, ne moze covjek sve sam
pa nismo igrali protiv Luksemburga da nam je dovoljan jedan napadac, da se ubacuju neiskusni igraciuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1559
16.11.2011 8:21:49   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: bananica

s ovim se slazem, dva napadaca su trebala, vise puta se vidjelo da Dzeko nije imao naprijed kome sutirati, ne moze covjek sve sam
pa nismo igrali protiv Luksemburga da nam je dovoljan jedan napadac, da se ubacuju neiskusni igraciuser posted image user posted image

protiv ekipe kao što je Portugal mi nismo mogli izaći sa 2 napadača. u tom slučaju bi strašno trpila vezna linija a kada igraš protiv ekipe koja ime izvrsne tehničare to bi bila još veća katastrofa nego što je bila. imajo je Džeko iza sebe igrače koji su se priključivali u napadu ali džaba je sve to kada smo mi malo prilika stvarali. Jednostavno, ljudi su bolji, pobijedili su nas ubjedljivo i nema se tu šta puno pričati...

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1560
16.11.2011 8:25:53   
bananica
odmah nakon postignutog drugog gola Ibisevic je trebao u igruuser posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 1561
16.11.2011 8:55:45   
ladyblue RR
ništa od toga, vjeruj...mi smo imali 2:1 i da ga je uveo a Lulić dobio crveni tek bi onda belaj bio jer igraš sa 10 igrača od čega su dvojica klasični napadači. primili bi 10 komada.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1562
16.11.2011 9:04:45   
Emica_sa
Ne znam majke mi sta se raja buni,ljudi su nam dali 2 gola sa 35 metara,ko god prati fudbal zna sta predstavlja CR7 u svijetu fudbala,za njega je slobodan udarac ravan penalu covjek izvodi slobodne najbolje na svijetu...Portugalu svaka cast razbili su nas u svakom pogledu,sudija i nije bio toliko na njihovoj strani da bi to nesto presudilo,i nama je svirao penal koji nije postojao,jer igrac nije dirao loptu,a drugi gol smo dali iz ofsajda,tako da se nema sta reci,cestitam reprezentaciji Portugala,bili su bolji,ne toliko bolji koliko to rezultat pokazuje,ali jos smo mi daleko od plasmana na Euro.user posted image

Hello, it's me...

Neposredna veza do poruke: 1563
16.11.2011 9:08:44   
palachinken
Ja sam ponosna na nase momke. Ipak smo na jedan dan (odnosno dva) zaboravili svu ucmalost u kojoj zivimo i osjecali se kao prava pravcata drzava koja ima sport i reprezentaciju za koju vrijedi navijati. A sto se tice utakcime i rezultata, kao sto bi Baka rekao, AJ TINKS DET REZULTAT IZ REAL user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 1564
16.11.2011 9:18:18   
anidla
Nemojte se nervirati, imamo mi Euroviziju user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu palachinken)
Neposredna veza do poruke: 1565
16.11.2011 9:21:37   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: anidla

Nemojte se nervirati, imamo mi Euroviziju user posted image

sinoc ja govorim MM kako se zene bezvexe nerviraju , ipak je to fudbal ...a MM kaze pa ti se nerviras kad je evrovizija sto nebi one kad je fudbal user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 1566
16.11.2011 9:29:30   
new mama
Ja se sinoc ne javi,imala sam ja predosjecaj,da cu do bolnice,ali ipak samo do hitneuser posted image
A za utakmicu bez obzira na sve momci hvala vamuser posted image ,mafija je sve i Uefa i Fifa i sudije i sveuser posted image sudija nas je sj... odmah u prvih deset minuta,ne smijes prici igracu,ali ljudi su i bolji bili sto jest,to i golovi pokazuju,sta je bilo sinoc sa nasim da li cemo saznati lii ne sad vise i nije bitnouser posted image
Jos da spomenem komentatora da mi je sinoc bio kakav tvoj profil da ti sta spomenem,user posted image hebo te i Ronaldo i Nani,koliko si ih falio,sramota,sramotauser posted image
Nista idemo se boriti sad za svjetsko,a ovo sto prije zaboraviti,,ako se mozeuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 1567
16.11.2011 9:37:16   
ananas_ze
ja se osjecam ko da sam (smo) dobila batine ni kriva ni duzna user posted image
al sam presretna sto imamo onakve zmajeve user posted image user posted image user posted image

Ništa živ čovjek ne može izgubiti što mu jedno proljeće ne bi moglo povratiti, niti može biti čovjek trajno nesrećan dok Bog daje da se duša liječi zaboravom a zemlja obnavlja proljećem.

S~proljeće~ 05.04.2014.
S~zvijezda smijalica~ 06.03.2017

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 1568
16.11.2011 11:59:56   
bananica
IZVORNA PORUKA: ladyblue

ništa od toga, vjeruj...mi smo imali 2:1 i da ga je uveo a Lulić dobio crveni tek bi onda belaj bio jer igraš sa 10 igrača od čega su dvojica klasični napadači. primili bi 10 komada.

da je usao Ibisevic sve bi se drugacije odigralouser posted image , a Lulic stvarno nije vrijedan spomena, ne bi on meni ni na klupi vise sjedio, ponasanje mu je cisto dno,
a sta je htio sa Basicem postici, pa mogao je i mene povesti da istrcim na teren

Neposredna veza do poruke: 1569
16.11.2011 12:36:56   
enči80
Da je babi nešto bila bi djeda

Samo da kažem da se slažem sa ladyblue,da je ušao Ibišević napunili bi nas do vrha.
Mi smo svoju šansu nažalost izgubili u Parizu gdje nam je ista taktika donijela 1-1 no sinoć nije nešto štimalo a šta neka o tome razmišljaju oni.Švabo je rekao da ako ne pobijedimo Portugal nismo ni zaslužili prolaz i slažem se sa tim jer su tamo ekipe sve ala Portugal.Više sreće sljedeći putuser posted image

'Nikada više ne planiram.Ja samo živim ovaj život.Ponekad kako želim,ponekad kako moram'.M.S.

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1570
16.11.2011 12:56:07   
bananica
Švabo je rekao da ako ne pobijedimo Portugal nismo ni zaslužili prolaz

ne znam sta bih na ovu izjavu mogla reciuser posted image user posted image

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1571
16.11.2011 15:50:26   
enči80

IZVORNA PORUKA: bananica

Švabo je rekao da ako ne pobijedimo Portugal nismo ni zaslužili prolaz

ne znam sta bih na ovu izjavu mogla reciuser posted image user posted image

Trebala sam citirati pa bi bilo jasnijeuser posted image

(odgovor članu bananica)
Neposredna veza do poruke: 1572
17.11.2011 8:12:07   
hatepsut
Kakvi su to kod vas televizori ?Na mom tv-u je pobjedila BiH ! Nema smisla da vas obmanjuju user posted image
Istina je da sam otisla na spavanje nakon cetvrtog gola,jer sam bila prilicno iznervirana!Za mene su pobjednici nasi momci,jer su igrali ko zmajevi!Na zalost tesko je igrati protiv Portugala,ciji jedan igrac vrijedi ko nasa citava reprezentacija.To govori sve!S druge strane ni sudije nam nisu bile naklonjene!Portugal jeste bio bolji od BiH,ali ne smatram da su bas "velesila" jer da jesu isli bi direkto na prvenstvo !Eto toliko od mene user posted image
PS. da smo otisli na Euro,ja bi hodala po gradu ko "lujka" user posted image user posted image

"Ti si moja ljubavna pjesma,moja prva misao.Kad me jutro probudi ti si potreba i smisao"

11.03.2002 Moja ljubav,sreca,zivot...
27.07.2012 Mali Lavic upotpunio sve praznine koje su nedostajele nasoj sretnoj porodici !

(odgovor članu enči80)
Neposredna veza do poruke: 1573
17.11.2011 8:22:37   
zeze
Ma pustili ih da prodju user posted image . Vidjeli onaj se Ronaldo raspekmezio i sazalili se. user posted image user posted image

...Naida... smizlica moja malena .... 03.08.2010.

(odgovor članu hatepsut)
Neposredna veza do poruke: 1574
17.11.2011 8:45:54   
Private
Nije sramota izgubiti,sramota ce biti nedici se i igrati naredne utakmice jos bolje.Najlakse je osudivati trenera i druge igrace,mislim da su ljudi dali sve od sebe.I Susic je postavio igrace onako kako je mislio da je najbolje.Pa koliko smo mi sami za neke druge situacije rekli,e sto je to tako sto nije ovako.Svako radi onako kako misli da je najbolje.Ovi momci su nam donijeli nadu da mozemo uspjeti,i hvala im na tome,ZMAJ OSTAJE ZMAJ.Mislim da bi narednih dana da smo pobjedili hodali svi ko lujke u dresovima i transparente nosali sa sobom.

Ja se ne bojim ljudi, već onog neljudskog u njima.

Ivo Andrić

(odgovor članu zeze)
Neposredna veza do poruke: 1575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  61 62 [63] 64 65   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *