milenium -> RE: problem sa uciteljicom (6.11.2012 21:16:09)
|
IZVORNA PORUKA: dzejla2012 ma nije joj to loša ideja,pljeskanje je djeci znak da su na dobrom putu i da trebaju tako nastaviti,to im je podstrek za dalje.ako dijete inače ima bilo kakvih problema tipa autizam,govorne smetnje ili bilo kakve druge poteškoće djeci trebaju pohvale za svaki dobar korak,pa tako i pljeskanje. naš učitelj za svaki rođendan bilo kojem djetetu od sebe podjeli bombone i bananice,otpjevaju mu rođendansku pjesmicu i to je po meni doista fino sa njegove strane.i svaki put pohvali rad bilo kojeg učenika. možeš misliti da vaša djeca dobro urade test kao i par ostalih učenika,a njima aplauz a vašoj ništa,iako oni očekuju.ono što djecu čini sretnim nemojte im uskratiti. naravno da roditelji djete trebaju pohvalit,i nagradit. jako lijepo od tog učitelja što od sebe podjeli slatkiše za rođendan i pjesmica,ma predivno.i ja bi tako. a učenike bih pohvalila naravno ali bez da mu ostali pljeskaju niti taj učenik treba izlazit iz klupe i da se klanja.ta nije na pozornici. mislim da djetetu dovoljno znači i pohvala iz usta učitelja dok je on u klupi,ne moraju mu druga djeca pljeskati. ja ne bih volila da meni netko pljeska,čak naprotiv grozno bi se osjećala.ne želim da se izdvajam niti da me netko izdvaja ni u lošem ni u dobrom. al da me učiteljica pohvali pred razredom to bi mi bilo drago i milo i bila bih pre presretna.meni bi to bilo dovoljno.[sm=smiley1.gif] al pljeskanje-ne hvala molim vas.
|
|
|
|