fatimica09 -> RE: moj tuzni dan (27.9.2009 14:50:54)
|
Hvala vam puno, zaista mi toliko znaci vasa podrska i nadam se da mi ne zamjerate sto nisam redovna na forumu i sto ne ucestvujem u ostalim temama, jednostavno jos uvijek nemam snage niti inspiracije nizasta... Pokusavam da se trgnem bar malo, da prihvatim stvarnost ali tesko mi je...Razgovaram s muzem stalno,pomogne mi... ali i dalje placem, i dalje me boli neopisivo... Kada bi mi bar nekao mogao dati recept, stvarno zelim da nastavim dalje, da budem i ja hrabra i jaka kao sve vi... Uspijem i nekako da se suzdrzim kad mi dodje neko...ali samo na kratko! Cini mi se da ovo nikada nece proci i tako se bojim...a svjesna sam da nista ne mogu promijeniti. Happy, hvala ti puno, ova prica me je malo smirila i cini mi se podstakla da ustrajem u ovoj borbi sa samom sobom...hvala ti od sveg srca. Tako mi je drago kad cujem da su se mnoge od vas uspjele izboriti sa slicnim bolom koji i ja osjecam, i da ste uspjele da se vratite normalnom zivotu, da ste ipak ponovo trudne, da imate svoje bebe, da ne odustaju i one koje jos uvijek cekaju...Nadam se da cu i ja ponovo dobiti snagu da bar ovako rijecima budem podrska vama, a uvijek cu vam biti zahvalna...
|
|
|
|