RE: Štedite li i kako? (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Naša svakodnevica

Poruka

hatepsut -> RE: Štedite li i kako? (3.3.2012 22:07:33)

IZVORNA PORUKA: Blue rose RR

IZVORNA PORUKA: hatepsut

Inace ja imam kasicu i tako odvajam neki sitnis,a zna se nakupit pofino...

Kasicu sam ukinula u stanu odnosno njeno punjenje, jer su one prve na udaru lopova. Vrelo često se prilikom prijave krađa od prilike u prosjeku od 90 % u prijavi spominju puuuuune dječiej kasice. Žalosno ali tako je.

A štednja .. .imam minus tekućem računu u banci, imamo dvije kartice koje su nam neupotrijebljene i to mi je štednja...jer imamo masu kredita.
Kad iste otplatimo mooooožda ćemo štediti keš.

Ne,ne nije to djecija kasica,djete stedi u banci.ovo je ono cisto da se nadje.
Ja hB. imam komsiluk da i kad bi htio neko obit,ne moze [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] kad idemo na more,krecemo ujutro oko 3-4 ,samo da vidis kako se njisu zavjese .a obicno kad idemo negdje na duze vrijeme ,ono sto bi lopovi mogli "ponijeti" ostavljamo na sigurno.

draguljče -> RE: Štedite li i kako? (3.3.2012 22:08:37)

Moje lično iskustvo je da kad god napravim neki štek nešto mi iskrsne te ga moram potrošiti ili bar načeti i to je onda gotovo. A Boga mi danas od naših plata i na ovakvim cijenama nešto uštediti...hm...to je baš teško.

bananica -> RE: Štedite li i kako? (3.3.2012 22:09:15)

IZVORNA PORUKA: draguljče

Moje lično iskustvo je da kad god napravim neki štek nešto mi iskrsne te ga moram potrošiti ili bar načeti i to je onda gotovo. A Boga mi danas od naših plata i na ovakvim cijenama nešto uštediti...hm...to je baš teško.

potpis[sm=smiley1.gif]

snijeg -> RE: Štedite li i kako? (3.3.2012 22:28:16)

Ne zovem to štednjom nego štek za nedaj Bože i takav moram imati, inace ne bih rahat spavala, priroda i genetika - mama mi je takva i kod nje uvijek ima za "zlu ne trebalo" kako ona kaže [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 8 9 [10]