Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
trči N, dere se oduševljeno: M!!!! dođi da vidiš, DINOSAURUS!!!!!!!
ovo je moj rekao za ona janjad kod Maksumića..jojjj tata koliko dinosaurusa se peče oni tamo umrli od šege...prošlo ljeto je to bilo a i ovo ljeto je isto ostalo dinosaurus i nikako mu nije jasno zasto mi to zovemo janje kad ne liči na ono janje iz priča jel
U nasoj familiji je zmaj. Mislim da sam i pisala nekad na temi.
Nedavno kod nas bili od mm rodjaci I djecak ima 4 godine ali nemoze nikko da zapamti ime moje zaove. Kaze zaova njemu:"Irfane ako kazes kako se zovem dat cu marku". Irfan se nekako sjeti I ona mu da marku. Kad ce moja Nejla:"Tetka hoces I meni dati marku ako pogodim tvoje ime?" I pogodi ona dade jos tetka marku, kad N nosi kasicu svoju I kaze:"Irfane daj da ti ja cuvam pare da ne izgubis" Oplakali smo...
otisli mi kod prijatelja, roditelji od snahe, i to prvi put.. i ono na stolu tanjiri escajg sve spremno za veceru al prije toga kafu pijemo.. i moj mali gledajuci tanjire svo vrijeme na stolu kaze al naglas a kad cemo mi jest
ih to je mom usput... neki dan napolju,i izasla i komsinica koja je trudna i nosi njima mandarine,,,i pojeli,kaze b ja bi jos mandarine,,,i sad zena govori nemam stvarno vise,imam samo jos jednu kiselu jabuku...kaze b-joj mama sto ja volim kisele jabuke
a veze nema ni da postoje kisele i slatke
S obzirom da i reklame sy u zadnje vrijeme fuj,apropo tome moj F.cuo jednu od njig i sad scena.Stojimo ispret kase u prodavnicu na pultu do kase orbit sa ukusom voca F.video. voce i komentar africka sljiva nepada ja samo crvenim :)
Hana gleda film o strumpfovima,i sad scena Strupfeta sanja nesto ruzno i budi se.... Kaze ona."Mama strupfeta sanjala nesto ruzno,to je zato sto ne zna rabbi jessir." "Ja cu nju naucit,neka sanja nesto lijepo. Mene."
Hana gleda film o strumpfovima,i sad scena Strupfeta sanja nesto ruzno i budi se.... Kaze ona."Mama strupfeta sanjala nesto ruzno,to je zato sto ne zna rabbi jessir." "Ja cu nju naucit,neka sanja nesto lijepo. Mene."
kraljica
Moj Ameen sinoc dosadjuje,nece da spava,ne zna sta bi vise..Naljutio me i kazem mu,Ameen,dosta,ides mi na zivce! Kaze on meni,ma dragi moji zivci ..Eh ismijala sam se i naravno,on je po svom,dosadjivao dok nije zaspao...
Moj Ameen sinoc dosadjuje,nece da spava,ne zna sta bi vise..Naljutio me i kazem mu,Ameen,dosta,ides mi na zivce! Kaze on meni,ma dragi moji zivci ..Eh ismijala sam se i naravno,on je po svom,dosadjivao dok nije zaspao...
e car je , baš se ismija
jutros dolazio u lanin vrtic deda mraz i pitam je ja poslije kako je bilo i kaze kako je DM bio tu malo, donio im igracke i onda je morao ici. pitam je ja gdje je otisao, jel morao ici drugoj djeci, a ona ce na to: nije nego je otisao da jede, bio je gladan, pa kad jede onda ce ici drugoj djeci
igra se B onim strumpfovima iz kindera,,,i kao bore se onaj sto je kao pecinski covjek s toljagom u ruci i jedan kao rimski vojnik,,,uzivio se on,u zaru borbe kaze(kao ovaj pecinski strumpf ovom rimskom)- ako te udarim ovim batkom po glavi,gotov si....
e al fkt ona toljaga bas lici na pileci batak,cak i mami
igra se B onim strumpfovima iz kindera,,,i kao bore se onaj sto je kao pecinski covjek s toljagom u ruci i jedan kao rimski vojnik,,,uzivio se on,u zaru borbe kaze(kao ovaj pecinski strumpf ovom rimskom)- ako te udarim ovim batkom po glavi,gotov si....
e al fkt ona toljaga bas lici na pileci batak,cak i mami
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
jutros dolazio u lanin vrtic deda mraz i pitam je ja poslije kako je bilo i kaze kako je DM bio tu malo, donio im igracke i onda je morao ici. pitam je ja gdje je otisao, jel morao ici drugoj djeci, a ona ce na to: nije nego je otisao da jede, bio je gladan, pa kad jede onda ce ici drugoj djeci
kraljica
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Mak: "Tajo, ja imam jednu tajnu!" MM: "Koju?" Mak: "Mama i ja cemo se vjencati!" MM: "A sta cu ja?" Mak: "Pa, cuvaj tajnu!"
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.