Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
nije provala moje djece vec od moje prijateljice sabinos, isla ja kod nje kad njen djecak nosi sedzadu da klanja,i masAllah klanja on fino ja mu dam 1KM zato sto je tako fin kad on ponovo nosi sedzadu kaze evo sad cu ja opet klanjat za 5 KM
tek sad ovo vidjeh od istog tog djecaka od jutros:koji ces caj,pitam ga ja,kaze on : nanu od kamilice
nije provala moje djece vec od moje prijateljice sabinos, isla ja kod nje kad njen djecak nosi sedzadu da klanja,i masAllah klanja on fino ja mu dam 1KM zato sto je tako fin kad on ponovo nosi sedzadu kaze evo sad cu ja opet klanjat za 5 KM
tek sad ovo vidjeh od istog tog djecaka od jutros:koji ces caj,pitam ga ja,kaze on : nanu od kamilice
Znaci
pa donese l' mu
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
Momak dosao kuci i hoce u wc da kaki...pa rekoh drago djete sto nisi kakio u vrticu?
on suti i kaze: ma pravo da ti kazem mama stid me pa sto te stid pitam ga? ma eto pravo me stid teta...a jel te mene stid? a joj tebe,kako ce me biti stid ti si moja mama
Momak dosao kuci i hoce u wc da kaki...pa rekoh drago djete sto nisi kakio u vrticu?
on suti i kaze: ma pravo da ti kazem mama stid me pa sto te stid pitam ga? ma eto pravo me stid teta...a jel te mene stid? a joj tebe,kako ce me biti stid ti si moja mama
joj legende zna dijete,i ti salmy svasta pitas
Bili mi kod svekrve prije par dana na rucku. I sveki napravila neku supicu/corbicu na koljenici,meso,bamija,mrkvica..povrca bas super. I burek naravno. I R sjeo da jede i galami nece supu, meni nije jasno on voli sve supe,rekoh sta ti je, lijepo se ponasaj i pojedi supicu. Kaze ovim rijecima "Necu, to vi mene tjerate da jedem supe da zastedite bureka" Mi svi ostali bez teksta. Rekoh sta to govoris, kaze kad pojedem supe bude mi pun stomak i onda mogu pojesti samo malo bureka, pa ce vama ostati vise. Omg
vidis kako dijete zna, vi po bureku a njemu supa Moj veliki momak dok je bio manji cokoladu sa rizom je zvao cokolada sa kamenjem Bas su djeca mastovita!
Bili mi kod svekrve prije par dana na rucku. I sveki napravila neku supicu/corbicu na koljenici,meso,bamija,mrkvica..povrca bas super. I burek naravno. I R sjeo da jede i galami nece supu, meni nije jasno on voli sve supe,rekoh sta ti je, lijepo se ponasaj i pojedi supicu. Kaze ovim rijecima "Necu, to vi mene tjerate da jedem supe da zastedite bureka" Mi svi ostali bez teksta. Rekoh sta to govoris, kaze kad pojedem supe bude mi pun stomak i onda mogu pojesti samo malo bureka, pa ce vama ostati vise. Omg
Pročito vas ko otvorenu knjigu!
Ajdin nikako da ukopča riječ tetak, zato neki dan kad je moj zet, a njegov tetak opsovao nešto dok je roštiljao ajdin trči meni i kaže: - Mama, mama on je rekao ružnu riječ - Ma ko je rekao, pitam ja - Onaj veliki dječak što je puno narastao, a nije tetka
Ajdin nikako da ukopča riječ tetak, zato neki dan kad je moj zet, a njegov tetak opsovao nešto dok je roštiljao ajdin trči meni i kaže: - Mama, mama on je rekao ružnu riječ - Ma ko je rekao, pitam ja - Onaj veliki dječak što je puno narastao, a nije tetka
Naravno, mi padali od smijeha
legenda je
Pocela tekma rekoh momku idi gledaj tekmu...kaze on...jbt mama jel ono zeljo dao go? M ajok sine kakav zeljo..ma ja mama oni su supci
T. nemiran, haos po kući pravi i ja mu kažem da mora da se smiri i da niko ne voli zločestu djecu. A on će meni: E mene će da vole! Pitam ga ja : A što bi te voljeli ako si zločest? Kad će on: Pun sam kod brod. Dao mi J. (mm-ov očuh) puno para!
Vodio tajo Adina na utakmicu Sloboda Troglav i adi se uznemirio ..kaze njemu tata adine gledaj bolan utakmicu vidi kako igraju dodaju se..kaze Adin gledam bolan tajo vidio sam kad je Bosna dala go Tvrdoglavom haahahha
Pročito vas ko otvorenu knjigu!
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
stoji D u restoranu i stavlja krem na tanjir,ali nikako da spadne sa kašike, kaže mu mm -hajde D ne zezaj se vidiš da si napravio red, na što on odgovara -ma ko se ba zeza ,vidiš da se patim
Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima: Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi
Nocas A zvao kaze piski mu se, ja ga nisam cula vec moj muz ali se tek uhavizao na drugo dozivanje, a i mene probudilo. I kaze njemu A sto ne ustajete zovem vas, kaze mm ma nekad moras dva puta ako ne cujemo odmah spavamo, kaze A ma sta dvaput sto put sam dozivao a vi hrcete
Nocas A zvao kaze piski mu se, ja ga nisam cula vec moj muz ali se tek uhavizao na drugo dozivanje, a i mene probudilo. I kaze njemu A sto ne ustajete zovem vas, kaze mm ma nekad moras dva puta ako ne cujemo odmah spavamo, kaze A ma sta dvaput sto put sam dozivao a vi hrcete
pa majo što hrčeš a nečuješ dijete
Plavi telefon, savjetodavna, anonimna i besplatna linija za
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.