Amam -> RE: dede i nane/bake kvare djecu!? (16.9.2012 22:41:03)
|
Ja nemam puno proble sa strane svekra i svekrve,oni su stariji ljudi i bolesni,ne mijesaju se ,ponekad znaju biti stroziji,vise od prihvatljivog [sm=smiley36.gif],npr moj svekar zna da ukori dijete sto dira prljave stvari,ne volim ni ja to,ali dijete je,svi smo se prljali. Jedino sto me smeta je sto daje E novcanik i ovaj napravi inventuru u istom,povadi sve moguce. A moji roditelji,hmm to je druga prica,mama moju djecu pusta da joj hodaju po mozgu,kupuje im sve sto trebaju i ne trebaju,dozvoljava im da idu u obuci po kuci,da se penju po stolu(ovo dok su manji,) npr ja nedavno dolazim po E on sjedi na stolu,ona ga hrani,ja se grozim nad tim,otvara joj komodu,ormare i vadi stvari,A pusta da skace po krevetu [sm=lev.gif],vodi je svud sa sobom,dozvoljava joj da kuha hranu,posebno,nedavno joj je dala da pravi tijesto za hurmasice i da valja to po kuci,a ova naravno toliko sve zamaze da je ni ja koja sam je rodila,ne mogu prepoznati.Svaki puta kad odem do mojih,A hoce da ostane,i svi me pritisnu da ostane da ja na kraju popustim,probala sa raznim izgovorima,nista,mom babi nije mrsko ostaviti sav posao da je doveze ili odveza na samo jedno "djeeedeee,ja hocu kod vas" Kad se bunim,ona kaze,idi kuci i ostavi mi djecu da u miru odrastaju [sm=sad.gif][sm=sad.gif] Joj stvarno su zaista,ovi djedovi i nene [sm=smiley13.gif]
|
|
|
|