lejlašh -> RE: Faze nasih beba... (27.8.2008 0:49:46)
|
I ja znam ponekad imati problema slične prirode sa mrvicom. Najgore mi je kada je treba uspavati, ali sada praktikujem da je ne uspavljujem sve dok ne vidim da više ne može izdržati, tako da jedva dočeka da legne i zaspe. Zna se nekada desiti da se u pola noći razbudi skroz i onda kad je više onako umorna prebacim kod sebe u krevet jer je ne mogu više nosati - puže po meni ili skakuće i vere se uz bilo šta da ustane. Ne zna lopov jedan da mama mora ujutro na posao, lahko je njoj ona kasnije spava skoro do podne da nadoknadi propušteno[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/duda.gif[/image]. Srećom pa to nije svaku noć. I ja sam primjetila da joj smeta vrućina, čim je previše sparno stalno se budi i kenjka, i naravno uvijek se otkriva. Zamislite i ona je propuzala prije 15-tak dana, kad sam ja mislila da je skroz propustila tu fazu. Ni sada joj puznje nije toliko zanimljivo, više voli da se pentra uz stvari i da hoda i najsretnija je kad nađe žrtvu da je tata. Naučila je neke nove riječi - tata, keka, dede, gaga, samo mama rijetko kaže, samo kad plače. Baš sam se raspisala, toliko od nas za ovaj put. Pusa svim bebačama i pozdrav svim mamama.
|
|
|
|