M kao Mama -> RE: Faze nasih beba... (23.3.2008 14:02:04)
|
Moja Lajla će akoboga 1. aprila napuniti punih 14 mjeseci, ona je jedna prava dobra beba, odnosno sada već cura. Voli da hoda, to njen babuka kaže da je ista mama(čitaj ja), jer čim ustane traži cipele i rukicom maše i kaže pa-pa. Osim što voli da hoda, voli i muziku i akobogda mislim da sam rodila sebi saveznika za kafane, ja ljudi kada čujem muziku damar mi ne da mira, volim muziku, ples, volim veselja i Lajla je tu na mamu, čim čuje muziku ruke u vis i kao ona nešto pjeva i pleše. Što se tiće zubica, to smo tabula raza, prvi zub je nikao prije 15 dana, tačnije za 8. mart, kada je imala 13 i po mjeseci, eto poprilično kasno, ali opet genetika je odradila svoje, i ja sam prvi zub dobila sa 14 mjeseci. Voli mace i čim joj pokažete macu ili kažete mjau i ona se nešto krevelji. Ima nekoliko fazona, otprilike kako se Lajla ljuti, ona se namršti, daj pucu, ona daje pusu, ah zaboravila sam luda je za telefonima pravim, nije bitno mob. ili kućni i daljinskim, a u zadnje vrijeme pokazuje sklonost ka šerpama i kašikama, a naučila je i da briše sto, prava vrijednica, s tim da je luda da fenom i usisivačem. Biće da je tehničke stvari zanimaju. Uzgred Lajla ima 12 kg, visoka ne znam koliko je, ali su joj taman stravri broj 86. Hoda od 10 mjeseca, pomalo priča, ali zaista zna sve samo što je lijena na jeziku, baš sam se raspričala, nadam se da mi ne zamjerate
|
|
|
|