seki -> RE: Faze nasih beba... (5.4.2008 20:26:49)
|
Hej zene, vjerovale ili ne i ja pjevam Kukunku.A pjevamo i laku.Kako imam starijeg sina i ovu curicu ja ih u sali zovem Laka i Mirela. Sara je trenutno u fazi da stalno govori mamamamama ili bababababa .E tu moj muz skace od srece,misli da njega zove.A djete nema pojma. Primjetila sam,ima jedna reklama na TV koju ona pomno gleda,na satelitskoj,neke barbike.I danas smo bile u spavacoj a ta reklama je bila na TV u dnevnom.Ona se trznula,prepoznala muziku,pa se pocela ogledati po sobi ,pa u mene,pa opet trazi.... Trebali smo prekjuce na vakcinu,ali joj nesto curi nosic i suzi.Bila sam kod doktorice,ona kaze da je obicna hunjavica,mozda i od zubica.Dala mi samo NISITU i malo sljeza da joj stavljam u nosic.Mada je danas vec bolje.A i slabo mi jede,pa kada stisne usta i pocne mlatiti glavom lijevo-desno,meni se odmah zeludac okrene.Jos nije pocela puzati ali je u nekoj fazi da se digne na koljena i ruke,pa se ljulja naprijed nazad,kao da radi sklekove. I sve stavlja usta,sto god joj dodje pod ruku. Njene igrackice je vise ne zanimaju,vec daj kutije,krpe.......danas sam joj dala metalni tanjir pa je lupala po njemu. Dudu vec sama stavlja u usta,ja je uspavam bez dude i stavim joj je blizu glavice.Ona ako je napipa u toku noci,samo je stavi u usta i nastavi spavati. To bi odprilike bile novosti sa naseg ratista....... pozdrav
|
|
|
|