Đenifer -> RE: Riječi koje vas ozbacuju iz takta (8.9.2009 14:21:00)
|
Mene strašno nervira kad su ljudi drski i bezobrazni, pogani i kad nemaju prag tolerancije i razumjevanja.Kad sebi daju za pravo svašta, poput iznošenja tuđeg prljavog veša ,a pokrivaju svoj, a neda im se reći,nervira me ljudska iskonpleksiranost,a većina je imaju, kad pametuju i prave se važni, a pojma nemaju, a nisu ni svesni te svoje situacije.A najviše me nervira kad vas neko ubjeđuje u nešto što nema veze sa vezom.uhhhh nakostriješim se pravo!!!!!![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley7.gif[/image] Npr. sad kad mi je stomak do zuba i kad se gegam ko patka, neznam šta ću sa sobom i kad sam u kupovini i nešto gledam ,veš, helanke i sl. i neka xy veličina, i pitam naravno ima li veći broj, a ona kaže pa ovo vam je univerzalno, može to vama..............ja bi joj glavu odrubila, ili kad uđem u radnju sa cipelama, i naravno treba mi 2 broja veća zbog naticanja nogu i ako šta nađem hb.uvijek jedna cipela klapara, druga tijesna i pitam šta je ovo, i dotična kaže " To tako treba" valjda da je razgaženo, dođe mi da je cipelom spucam u glavu uhhhh koji bezobrazluk sa trgovcima, samo da vam uvale što prodaju!!!!!!!!!!! _________________________________________ Paškolinko nam dolazi 19.10.2009.g. Jedva čekamo!!!
|
|
|
|