Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Požurite da spasimo život malom Vedadu 18.11.2011 14:00:28
hanabanana
Za dječaka kojeg nisam znala..
Stalo mi je srce jutros...kao da sam nestala za trenutak....vijest da je zaspao ugasila je život u meni za jedan dugi trenutak. Vijest da je zaspao dječak kojeg nisam ni znala a koji je bio dio mog života.... Dvije godine.... Dvije male godine, dvije godine borbe.... Otišao je dječak kojeg nisam znala ali kojeg sam svim svojim srcem osjećala. Neka ti je laka zemlja bosanska Vedade.
< Poruku je uredio hanabanana -- 18.11.2011 14:01:29 >
RE: Požurite da spasimo život malom Vedadu 18.11.2011 14:35:23
Apotekarka
Jutros gledajucI Batka rastuzila me jako ova vijest....pitam se....do kad vise.... Zasto bas ta mala neduzna bica puna zivota s osmjesima na licima....zasto.... Spavaj mirno duso mala
RE: Požurite da spasimo život malom Vedadu 18.11.2011 20:17:50
mama_debeljuca
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Stalo mi je srce jutros...kao da sam nestala za trenutak....vijest da je zaspao ugasila je život u meni za jedan dugi trenutak. Vijest da je zaspao dječak kojeg nisam ni znala a koji je bio dio mog života.... Dvije godine.... Dvije male godine, dvije godine borbe.... Otišao je dječak kojeg nisam znala ali kojeg sam svim svojim srcem osjećala. Neka ti je laka zemlja bosanska Vedade.
RE: Požurite da spasimo život malom Vedadu 18.11.2011 21:40:46
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Amelaa RR
Meni same suze teku....malena dusa...srce malo...Neka Allah podari njegovim roditeljima sabura da izdrze u svojoj boli...Amin!
dusa draga i lijepi osmijeh,hiljadu puta sam danas usla na ovu temu i nijedna suza nije bol ucinila laksim...Mislim na tvoju majku i molim Boga da joj olaksa tugu,pruzi utjehu...Pocivaj u miru sunce malo
RE: Požurite da spasimo život malom Vedadu 18.11.2011 21:46:58
Amelaa RR
IZVORNA PORUKA: hanabanana
Ovo sam ja....sada..i jos dugo..dugo... Bol je velika ni rijeka suza sto isplakah ne ublazi bol...
RE: Požurite da spasimo život malom Vedadu 18.11.2011 23:42:42
remzy
IZVORNA PORUKA: Iman83
Ti si Vedo sad na ljepšem mjestu...tamo gdje nema boli, muke i patnje...neka ti Allah džennet podari lijepi anđele a tvojim roditeljima puno sabura i snage i vjere u Jednoga.
Amin!