remzy
|
IZVORNA PORUKA: mamine oci Boze pomozi Boze dragi ja se Tebi molim, jer ovoj zelji nemogu da odolim, imam jednu zelju da mali Vedad Bajram provede sa svojima u nedjelju. Molim Ti se Boze da sto prije ozdravi, da ovaj Bajram zdrav slavi, pomozi Boze i njemu i svoj djeci svjeta, neka je zdrava cjela kometa. Boze dragi Ti sto nas gledas sa neba, daruj siromasnoj,bolesnoj djeci sve sto im treba. I ako sam podstanar za sebe ne zeilm ni kucu,ni pare,ni dobra kola, zelim samo da niko ne pati,da nema bola. Malom Vedadu zelim brzo ozdravljenje, da njegovim roditeljima bude sto prije veselje. Da ga sto prije u rukama drze, da mu svu ljubav i paznju pruze. Molim i sve ljude dobre volje, da pomognu Vedadu da buzde bolje. Zelim da u svakom srcu ima bar malo svjetla,a ne mraka, jer nam ljubav treba da spasimo tog malog junaka. Netreba puno da bi covjek bio fin, jer i mali Vedad je neciji sin. I ne samo njemu nego srce otvorite svima, otvorenog srca uvjek sve stima. Pruzite ljubav i pomoc kome god da treba, a i dragi Bog nas sve gleda. Molim se za svu djecu cjeloga svijeta, neka je zdrava i sretna cjela kometa. Mogla bih jos da pisem,al mi drhte ruke, i suze mi naviru na lice, molim Te Boze spasi to maleno bice... "Bajram Serif Mubarek Olsun" svaka cast,nemam rijeci!!!!