nikita -> RE: kako uspavljujete vase bebe? (28.9.2010 10:54:10)
|
zene drage hitno mi treba pomoc jer ovako vise ne mogu EI otkad se rodio kasno na vecer zaspe 11-12h, ali sad zna i u 2h [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] jer zaspe od 21-22h i probudi se, ja se trudim da ne zaspe tada al ne mogne vise izdrzat i sam se pocne bacat po krevetu ili kaucu , prst u usta i zaspe...Sad cu vam ja opisati dan pa mi dajte savjet kako da to promjenim da bi on zaspo ranije... Kaako kasno legne probudi se oko 10-11h jede i idemo vani ili se igramo u kuci, uzme ga svekrva sebi i igraju se i onda oko 13h-13:30h dam mu da jede i ide na spavanje vecinom spava 2h , juce je spavao od 14-16h i onda idemo vani i na vecer gleda crtic ili se igra u vrticu i oko 20-21h on je vec nervozan , spava mu se a posto ja znam da ako tad zaspe da ce probudit pokusavam ga zabaviti da ne zaspe bar prije 22h al nema sanse jer se njemu spava , pocne vrtistat itd i onda slijedi ovo sto sam na pocetku napisala, probudi se oko 22-22:30h kao da je jutro , smije se , pjeva i ne zaspe vecinom do 1-2h ...Da napomenem da ga ja pokusavam opet uspavat kad se on probudi, pjevam mu, ninam ga sve u sobi i u mraku nece li zaspat al nema sanse.... Nocas je zaspo u 2h i u 7:30h se probudio (ukakio se) , presvukla ga dala mu da jede i igro se do 9h i poceo kenjkat i zaspo evo sad 11h jos spava ko kad nocas nije....Sta da radim, svaki savjet prihvatam, ovo ubi i mene i muza , moramo oboje uciti i naravno htijeli bi i za nas vremena al ovim tempom je to nemoguce postici...
|
|
|
|