AminaZana
|
drage moje i vi ste meni nedostajale mmmmmwaaaaaaaaaa za vas sve juli2012 ja sam bogme eto u 30toj sedmici kiselila svoja dva djecaka u jadranskom moru hahahah, tako, ako se dobro osjecas, pucaj ti na more, :) a iskreno se nadam da cemo docekati sto vise da udjemo u 9ti mjesec. ja bogme necu dati da me prerano poradjaju. sto duze ostanu u stomacicu, to ce biti veci i zdraviji (znam po svojoj kcerki, rodila se 53cm/4,2kg) mogla sam je odmah u skolu upisati :P enića nisam ni ja draga nista pocela da pripremam, mislim sve je isplanirano, ali nikako da otpocnem, vazda ima nesta prece da se obavi. ja se nadam da ces stici sve sto si zamislila. ja pocinjem sa radovima za 2 sedmice abd. a moram kupatilo raditi komplet, stepeniste, seliti kuhinju i dnevni boravak na donji sprat, kreciti uuuuuuuuuuuuu haman, mozda ja odem da se poradjam, a ostavim cojka i svekrivu da to porade hahahahahah mama mostar eh ja ti pijem Biolectra Magnezij300 direkt. noge meni ponekad oticu, ali neznatno, nekad me malo tabani bole, ali s tim da sam zaguzlala cca 17kg, mislim da su to i bez trudnoce normalne pojave. ovaj magnezij imas u apoteci, rekla mi moja doktorica da kupim, jer se odmah rastvara u organizmu i pij ga uvecer, tako da ja nemam grceve uopste kada ovo popijem, a kada ne popijem, zna me uhvatiti da pocnem plakati, a nisam bas neka smizla koja place za svaki k**** :P a ja se nadam da ce i moja dva momka i ja izdrzati sto duze. i meni je doktorica rekla da bi me porodila u 37 sedmici, ali hajde, neka bude kad je sudjeno. mislim da se to ne treba i ne valja planirati, vec kako dodje. ja sam htjela da me porodi na muzev rodjendan, pa da njih trojica slave isti dan, ali sam odustala, neka dodju na svijet kada oni zele :) odnosno, kada ih doktorica izvadi :P