enića -> RE: Blizanci (21.8.2012 21:33:21)
|
-evo meeeee, dečki su za mašallah jedan ima 2900 a drugi je dosta manji, 2267 premda mi dr rece da nije to dobro izmjerio[sm=smiley36.gif], uglavnom, imat ce preko 2500 sto mi je bitno da ne moraju u inkubator, a ni te mjere nisu pouzdane, sve je uredu, kaze da se ne otvaram, i da se javim ponovo za 15-ak dana ukoliko me do tad ne zaboli za porod, ponovo su se okrenuli zatkom i rekao mi je da cu na carski rez, ukoliko se ne okrenu. Bili su budni i glave su im na sredini stomaka, vise pupka i gledaju jedan u drugoga[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], ako do tad bude sve ok, onda cemo dogovoriti CR u septembru. Sutra se javljam na posao, pa sta bude, necu jos bolovanje otvarati, ionako nemam sta raditi :) Doktor se smije i kaze- ko bi rekao da u tako maloj zeni ima toliko mjesta za njih dvojicu da se prevrtaju. A prepona me desna boli, hodam kao pingvin, nabadam, nabadam[sm=smiley36.gif] Proljeće- ja sam mislila u jedan krevetac obojicu staviti, ali ne znam, zao mi ih da se tiskaju, ipak cu odmah dva, vec sam jedan postavila a i drugi cu u ovo koji dan. Ena85, samo ti viri, mozda pređe na tebe :)
|
|
|
|