RE: Cipelice za djecu (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječija oprema

Poruka

Lady26 -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:11:51)

IZVORNA PORUKA: henna ze

ja moja ti..ona malkice veći..ima 10 godina 40 nosi a ja 39

Uh... [sm=smiley13.gif]
Koliko je visoka? Bas ima veliku nogu...

henna ze -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:16:00)

ima jašta na ćaću..on 48 a ima i patike za posao 49...visoka je sada 158

Lady26 -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:19:24)

IZVORNA PORUKA: henna ze

ima jašta na ćaću..on 48 a ima i patike za posao 49...visoka je sada 158

[sm=smiley4.gif]
Samo neka je zdravo aBd...ebo brojeve, ima obuce [sm=smiley1.gif]
Nego bas mi zapade za oko....kontam i ja nosim 39...a ona maksumce ipak... [sm=rozica.gif]

henna ze -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:21:30)

znaš kako je nezgodno naći joj obuću sve što ima u ponudi je za tete..a ona beba...froddo nadjemo ali rijetko rijetko..i to kad nadjemo odmah kupujem bez razmišljanja...kako će se i ona obradovati..
cipele nismo našli..hajd uzeli smo kožne patike pa fura sportski stil

nanika -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:25:05)

IZVORNA PORUKA: marinčii

[img]http://www4.slikomat.com/11/0507/ozn-ciciba.jpg[/img]evo ove smo imali prošle godine

I kod nas su ovakve ali frodove.
Prosle godine mu platila 80km a ove godine na snizenju 40km.
Dijete nosi dvije godine iste sandale ali sta me briga, vazno da su udobne.
Proslogodisnje su broj 22 ako nekome trebaju neka javi[sm=smiley1.gif]

Brisani uporabnik -> [Obrisana poruka] (8.5.2012 15:26:57)

[Sadržaj poruke je obrisan]

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:28:59)

IZVORNA PORUKA: nanika

[img]http://www4.slikomat.com/11/0507/ozn-ciciba.jpg[/img]evo ove smo imali prošle godine

I kod nas su ovakve ali frodove.
Prosle godine mu platila 80km a ove godine na snizenju 40km.
Dijete nosi dvije godine iste sandale ali sta me briga, vazno da su udobne.
Proslogodisnje su broj 22 ako nekome trebaju neka javi[sm=smiley1.gif]

Ove su mi plaho lijepe...
Jesi li ti te Froddove nedavno uzela na sniženju, ima li ih još??

teacher75 -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:29:33)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo naših novih šunjalica. Isti model kao u Marinči i Nanike, samo žeMski[sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0508/xmu-DSCN37.jpg[/img]

ja vidjela za lanu ovakav model u azelu, prava koza ali nema anatomski- zuto-crvene, samo 10km, pa joj kontala uzeti da ima ponekad obuci.danas cu joj probati pa da vidim kako joj stoje i jesu li joj udobne

nanika -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:36:05)

Super beba frodove cipelice su snizene od januara u astrinim prodavnicama tako da su ostali samo po neki modeli i neki brojevi, sad je vec tesko naci[sm=smiley13.gif]

Iman prelijepe su, mogu uz svaku kombinacuju

henna ze -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:46:04)

ako ove zeničanke interesuje ja sam u centru u astri vidjela frodo sandalice 22 br 40 KM crveno plave..mogu i za dječaka i djevojčicu..preslatke..iste takve roze sa cvjetićima su preko 80KM
kao ovaj model iznad

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:48:18)

Super beba frodove cipelice su snizene od januara u astrinim prodavnicama tako da su ostali samo po neki modeli i neki brojevi, sad je vec tesko naci[sm=smiley13.gif]

Baš ću pogledati danas...Meni su froddovice zakon, jer jedino njih mali može bez problema obući, bez onog - povuci potegni (zbog krofnastog stopala heh)

nanika -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:50:16)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

Baš ću pogledati danas...Meni su froddovice zakon, jer jedino njih mali može bez problema obući, bez onog - povuci potegni (zbog krofnastog stopala heh)

I kod nas je to problem, ima siroku debelu nogu[sm=jezicek.gif], volim da su mu udobne, nema veze sto su iste kao proslogodisnje. Koji vama broj treba??

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:51:47)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

I kod nas je to problem, ima siroku debelu nogu[sm=jezicek.gif], volim da su mu udobne, nema veze sto su iste kao proslogodisnje. Koji vama broj treba??

Sve druge nosi 23, jedino froddovice 22 su mu normala..

nanika -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:53:34)

Nase proslogodisnje su 22[sm=smiley1.gif]
Sad sam mu uzela 24 iako ostale nosi 25

škorpija -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 15:59:00)

ma kako žene drage, ajdin ima visok rist i široko stopalo, baš frodo mu nikako ne odgovaraju, našli smo ove godien patike, ali bogami su mu pouske, niako nisu za njegovi nonu, srećom uzela sma broj veće, e jedino mu neki modeli njohvih papa odgovaraju, zato što su im pape veće i šire nego ostala obuća,

hena ze, ma tvoja će curica svu obuću moći naći na sniženju, nadam se da će joj stati noga na 42, moja zaova nosi 43 i baš se pati sa ženstvenom obućom, patika i baletanki ima, ali štikli slabo bogami

znači vi ste sve za zatvorene sandale, joooj, ja mu svaki put kupim zatvorene i onda kad upekne zvizdan bude mi nešto žao i opet mu kupim i otvorene, već dva ljeta dupli trošak imam, dosad se nije ozlijedio, već sam našla jedne lijepe zatvorene sandalice da mu kupim, ama kontam opet ću se za[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley35.gif[/image]

marinčii -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 16:02:47)

Ja baš danas išla u Astru ,imaju samo jedne plave br 25 ali su široke nekako a Matej ima usku nogicu pa mu ružno baš,dans ili sutra ću otić pogledat pavle sandalice pa valjda nam se svidi šta,Nanika i ja sam kontala uzet iste ko prošle godine al ove ciciban nisu baš snizili,a ja se baš tome nadala [sm=smiley13.gif]

nanika -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 16:04:26)

Marinci ciciban je kvalitetan ali su bas bezobrazni, cuj snizili samo 10km[sm=zmeden.gif]

marinčii -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 16:09:21)

da samo 10 km,sad su 86 ja se nadala da će makar na 60 ih spustit al ništa od te ljubavi[sm=smiley36.gif],al šta mogu ako ne nadjemo ništa drugo ovih dana ,uzet ćemo ih
škorpija i ja sam se dvoumila između otvorenih ili zatvorenih[sm=smiley36.gif]al ipak kad sam bolje razmislila odlučila sam se za zatvorene,pogotovo jer je ovaj moj nestašan i stalno nešto udara nogicama i šuta pa me strah da se ne povrijedi

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 16:10:49)

da samo 10 km,sad su 86 ja se nadala da će makar na 60 ih spustit al ništa od te ljubavi[sm=smiley36.gif],al šta mogu ako ne nadjemo ništa drugo ovih dana ,uzet ćemo ih

fakat žara...

marinčii -> RE: Cipelice za djecu (8.5.2012 16:12:33)

IZVORNA PORUKA: Iman83

Evo naših novih šunjalica. Isti model kao u Marinči i Nanike, samo žeMski[sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0508/xmu-DSCN37.jpg[/img]

iman preslatke su ,za cijenu neću ni pitat,pretpostavljam kolika bi mogla biti[sm=smiley36.gif]

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (11.5.2012 12:19:33)

E info - ako je kome na ruku, u I. Sarajevu u Tušu se zatvara radnja sa cipelama Mass (ista ima i u Merkatoru na Ilidži)...Nije ostao neki vele izbor, al' ponovo, može se finog probrati i za curice i za dječake..Totalna je rasprodaja, mislim da su najskuplje tene od 45 km...Ima dosta papuča i za plaže..Uglavnom, većinom se kožne sandalice i cipele...

babina beba -> RE: Cipelice za djecu (11.5.2012 13:41:37)

Zar se ova u Mercatoru na Ilidzi nije davno zatvorila???

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (11.5.2012 13:45:42)

IZVORNA PORUKA: babina beba

Zar se ova u Mercatoru na Ilidzi nije davno zatvorila???

Iskreno ne znam...Ova u Tušu u I. Sarajevu samo što nije...

Mila_80 -> RE: Cipelice za djecu (21.5.2012 12:19:10)

Evo ih naše nove sandalice...samo još da nam ugrije sunce pa da se šetamo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0521/j1d-bio-12.jpg[/img]

pocahontas -> RE: Cipelice za djecu (21.5.2012 12:47:18)

ja sam u potrazi dok ima brojeva i modela na pocetku sezone, za nekim sandalicama ili tako nesto za plazu- ljeto, more, bazen varijanta, dakle, da e moze kvasiti-gumene?
kroksice mi prve padaju na pamet, ali ove fake varijanta mi nisu privlacne jer su ga prosle godine dobro jadnicka nazuljale i bas sam bila ljuta sto mu ih obukoh..
dalje, imaju u rideru neke cool japanke 30 KM cini mi se, djeluju mi udobno i kvalitetno, ali uzimajuci u obzir da su japanke i djete od 3 godine, to mi kao malo ne ide? sta vi mislite?
ima li onih sandala negdje uzeti (i prose godine sam ovo isto pitala[sm=smiley36.gif]) one sto smo mi (moja generacija) kao djeca nosili, gumene skroz prozirne od jugoplastike, sa strane imaju kaiščić? ako znate na sta mislim [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  93 94 [95] 96 97   Sljedeća stranica >   >>