RE: Cipelice za djecu (Puna verzija)

Forum >> [Dijete] >> Dječija oprema

Poruka

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (4.5.2012 16:14:07)

IZVORNA PORUKA: mala_sa

I mi danas kupismo prve sandalice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], nadam se da ce momak znati da hoda u njima [sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0503/5zo-00-140.jpg[/img]

jesu dobre...

mala_sa -> RE: Cipelice za djecu (4.5.2012 22:21:19)

Hvala, i A se svidjaju, "gaza" u njima ko velki [sm=smiley36.gif]

Amam uzela sam br.20, ima malkice lufta. Ravnala sam se prema tablici na kutiji, i pise da za njegovu duzinu noge treba br.20; takodjer sam mu probala i br.21 al su mu stvarno velike.

Ucitelj uh ja ti nisam kompetentna da odgovorim na pitanje, i nama su ovo prve prohodalice, i stvarno neznam do kad ce mu iste moci.

Malenaoduvijek -> RE: Cipelice za djecu (4.5.2012 22:58:34)

IZVORNA PORUKA: ucitelj

pozdrav pitam vas iskusne imam malca od 10mj skoro i sad mu svi donose papce i cipe koje su koristili njihovi klinci ja nezz da li je u redu obuvati koristene cipe
hvala unaprijed na odgovorima
i gdje ima kupit ne preskupih cipela za sad ovo vrijeme sto dolazi

to niko ne savjetuje jer se svaki ulozak cipele formira prema nozi.

i prve cipele trebaju da budu nove jer su to ipak prve cipelice...

a mojima su jedne sandale/,cipele mogle cijelu sezonu,nije se desilo da sam morala kupovati u sred sezone nove

mamabb -> RE: Cipelice za djecu (5.5.2012 9:07:37)

IZVORNA PORUKA: MALA1994

pozdrav pitam vas iskusne imam malca od 10mj skoro i sad mu svi donose papce i cipe koje su koristili njihovi klinci ja nezz da li je u redu obuvati koristene cipe

to niko ne savjetuje jer se svaki ulozak cipele formira prema nozi.

i prve cipele trebaju da budu nove jer su to ipak prve cipelice...

a mojima su jedne sandale/,cipele mogle cijelu sezonu,nije se desilo da sam morala kupovati u sred sezone nove

blago tebi...mojoj sad vidim da su potaman 29 i već vidim da ću negdje u julu/augustu morati nove tražiti...

zumbulcica -> RE: Cipelice za djecu (5.5.2012 9:43:04)

Mi smo neki dan bili u cicibanu u intereksu,imaju nekakva snizenja, mi uzeli predivne prve cipe za 20km.

ucitelj -> RE: Cipelice za djecu (5.5.2012 9:45:06)

zumbulice jel interex ima iste cijene svugdeje znas li mozda

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (5.5.2012 20:52:27)

Zna li iko gdje ima dobrih dječijih papučica za mora? Broj 23 (već prerastao 22, šmrc..nogato mi dijete [sm=smiley29.gif])

škorpija -> RE: Cipelice za djecu (5.5.2012 21:49:05)

ma ima slatkih u astra i planika radnjima,a one što vise zajedno sa japankama ipanema, al nisu ni jeftine oko 20 KM, a u fisu bude jeftinih papica za more, kao one za daskaše, po 6-7 KM,

mene interesira gdje ima papuča na fazon kroksica kupiti al da unutra nema nikakavih neravnina, danas probali u planet obuće, ali imaju male bockice unutra da se ne kližu, a ovaj moj se razdrečno, bode, bode. kupili smo jedne u bingu i taman su mu, ali opet imaju unutra koa neke crtice ispupčene i neće da ih obuje nema šanse.

kupili smo danas napokon pape za vrtić ove mi jedine za dječake nisu vukle na socijalističe pape[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image] http://www.ivancica.hr/files/slike/proizvodi/velike/2121.jpg

eto pape imamo još samo da se upišemo i krenemo sa hajrom

Emmy -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 9:42:52)

Imate super klompice u Bingu "crocs-like", u obliku likova Minnie za curice (ljubičaste), a za dječake mačak i autić (zelene i plave), 4,5 KM za curice, a 3,5 KM za dječake

gvendolina -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 9:46:15)

IZVORNA PORUKA: maja78 RR

evo starkica

[img]http://img43.imageshack.us/img43/60/20120323171606.jpg[/img]
[img]http://img406.imageshack.us/img406/1420/20120323171615.jpg[/img]

Mi kupili ovakve A ,preslatke su[sm=bravo.gif] sve radnje smo obisli i nigdje broja 25[sm=zmeden.gif] na kraju smo i ove uzeli 24 ali su malo veci model pa mu mogu do sandalica posluziti

skorpija mi smo prosle god uzeli kroksice u konzumu...najbolje su kod njih ne smrde i nemaju previse izrazene te neravnine unutra pa ne zuljaju,nadam se da ce ih biti i ove godine

canim -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 9:56:07)

U BBI u IANI imaju kozne bijele polusandale 40 KM,marka pavle cini mi se, bas su fine i mekane, mi smo to vidjeli prije 2 sedmice, valjda imaju jos uvijek pa kome treba eto info nek pogleda i tamo.

rose -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 10:39:29)

IZVORNA PORUKA: Super Beba

I mi danas kupismo prve sandalice [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif], nadam se da ce momak znati da hoda u njima [sm=smiley36.gif]

[img]http://www4.slikomat.com/11/0503/5zo-00-140.jpg[/img]

jesu dobre...

ovakve i ja kupujem svojoj S...ima buckastu nonu pa joj ne mogu ni jedne koje nemaju duple kaisice [sm=smiley36.gif]

kod nas su ovakve (model...a boje su ova fuksija + bijelo i srebrno)

[img]http://www.superfitshoes.com/DATA/Produit/343/795_300.jpg[/img]

i nadjosmo frodo sandalice s cak 3 kaisica od prosle godine za 43 km u astri u kaknju ...u nekoj su prljavo bijeloj boji (kombinacija koza i lak)...taman moze uz vecinu stvari [sm=smiley1.gif]

mala_sa -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 11:11:32)

Rose divne su vam sandalice [sm=bravo.gif], a imamo isti problem sa krofnastom nonom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 11:36:35)

Rose divne su vam sandalice [sm=bravo.gif], a imamo isti problem sa krofnastom nonom [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

isto [sm=smiley13.gif] Mali ima visok ris(t), pa baš je teško naći model koji mu odgovara...za sada, pobjednik je Frodo, jer su njihovi modeli najkomotiniji...

marinčii -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 12:42:35)

preslatke su sandalice rose,a pape škorpija su isto baš lijepe,i mi uvijek uzmamo frodove i zadovoljni smo
Mene zanima jeli rano da uzmem mateju sandalice otvorenih prstiju(njemu će za dva mjeseca 3 godine),mm nikako nije za to a ja se dvoumim ,šta vi mislite?

Emica_sa -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 12:44:05)

IZVORNA PORUKA: marinčii

preslatke su sandalice rose,a pape škorpija su isto baš lijepe,i mi uvijek uzmamo frodove i zadovoljni smo
Mene zanima jeli rano da uzmem mateju sandalice otvorenih prstiju(njemu će za dva mjeseca 3 godine),mm nikako nije za to a ja se dvoumim ,šta vi mislite?

Ja ti nebi preporucila,vidala sam povrede prstica i noktiju i kod vece djece,samo zbog toga ja nebi[sm=smiley13.gif]

Emmy -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 12:48:16)

Da li neko zna gdje mogu kupiti platnene espadrile za curice poput ovih cicbanki, veci brojevi 30-31?

U Winku ima preslatkih, ali samo rade do broja 28[sm=smiley13.gif]

http://www.ciciban.info/pd/1386/pgoid/104/l/BS/balerinke.wshtml

marinčii -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 13:06:56)

emice hvala na odgovoru[sm=smiley1.gif],onda ću tako i uraditi ,ove s otvorenim prstićima neka još pričekaju

Lady26 -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 13:11:58)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

IZVORNA PORUKA: marinčii

Ja ti nebi preporucila,vidala sam povrede prstica i noktiju i kod vece djece,samo zbog toga ja nebi[sm=smiley13.gif]

Ja sam isto bila protiv ali silom prilika nosila je skroz otvorene sandale proslo ljeto, imala je godinu i po i hB bez problema....Tako da ce ove godine isto tako....

mala_sa -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 14:11:36)

isto [sm=smiley13.gif] Mali ima visok ris(t), pa baš je teško naći model koji mu odgovara...za sada, pobjednik je Frodo, jer su njihovi modeli najkomotiniji...

Mi smo isto bas jedva nasli, ovdje Frodo ni nema, a sve im nekakvi uski modeli [sm=smiley29.gif]

Sad mi treba savjet, hocete li vi odmah ove sandalice oblaciti na bosu nogu, ili prvo par puta sa carapicama; pa onda na bosu nogu???

Emica_sa -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 14:17:59)

Mi smo isto bas jedva nasli, ovdje Frodo ni nema, a sve im nekakvi uski modeli [sm=smiley29.gif]

Sad mi treba savjet, hocete li vi odmah ove sandalice oblaciti na bosu nogu, ili prvo par puta sa carapicama; pa onda na bosu nogu???

Alan je uvijek nosio na bosu nogu,a Farah je nosila i sa carapicama,kako ti je volja,ako je hladno mozes carapice,a ako nije onda je bolje na bosu nogu,a meni iskreno ljepse nekako na bosu nogu[sm=smiley1.gif]

marinčii -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 15:24:21)

mislim da je svejedno iako bolje je na bosu nogu,al ovaj moj neće bez čarapica nema šanse,prošle godine i na moru neće kroksice bez čarapa da obuje nema šanse[sm=smiley29.gif]

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 15:57:21)

Ja malom obučem čarapice na model cipelica koje su ti kupila...S tim da mu planiram kupiti i klasične papuče za plaže i tad bih naravno išla bez čarapa...

Emica_sa -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 16:00:15)

Ja malom obučem čarapice na model cipelica koje su ti kupila...S tim da mu planiram kupiti i klasične papuče za plaže i tad bih naravno išla bez čarapa...

Ali neces valjda u avgustu oblaciti carape u sandale,meni to nema smisla,mozda je do mene,ali ne vidim potrebu[sm=zmeden.gif]

Super Beba -> RE: Cipelice za djecu (7.5.2012 16:20:44)

IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ali neces valjda u avgustu oblaciti carape u sandale,meni to nema smisla,mozda je do mene,ali ne vidim potrebu[sm=zmeden.gif]

Pa sad mi je vrijeme za čarapica...Nije još ugrijalo da bih mu oblačila cipele bez njih...

Stranica: <<   < Prethodna stranica  91 92 [93] 94 95   Sljedeća stranica >   >>