Đenifer -> RE: Cipelice za djecu (6.5.2011 11:22:34)
|
Od kad sam otkrila za parku Pavle -dječije cipelice i sandale, kad i ako naletim , obavezno kupuem, jel su stvarno kavlitetne, udobne, mekane (brušena koža-koža obična) , a sa cijenom više nego povoljne.Do sada sam ih nalazila u BBi, u IANI, pored sve obuće raznih proizvođača , imaju i Pavle i to na sniženju.Tako da sandalice (proljeće-ljeto) dođu od 30 -60 KM. I Frodo i Ciciban su super, najviše pape kućne kupujemo, ali im znaju sandale i cipelice biti dosta skupe 80-120 KM, to je baš puno za djecu koja ih prerastu za sezonu, mislim stvarno.Što se tiče cipelica i patikica "markiranih", imamo dajidju u USA koji nam šalje, a tamo je sve inače markirano i dosta povoljnije, a i snjiženja im budu extra.Kod nas je sve to preskupo, i precjenjeno..... moje mišljenje. A slažem se da sve cipelice i patikice , nemoraju biti sa anatomskim đonom, i da će to biti garancija da djete neće imati ravna-dus tabane i nekih potencijalnih problema. Odjeća treba da bude udobna, da noga diše, da nije usko, da mogu fino hodati i trčkarati, a ostalo je sve manje bitno.
|
|
|
|