Hanady RR -> RE: Cipelice za djecu (9.4.2011 23:38:48)
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 IZVORNA PORUKA: Hanady RR IZVORNA PORUKA: Lady26 Nije neka pljacka, oboje su 28KM, u Cipelicima, imaju raznih "marki" [sm=smiley36.gif], primo, safran, ciciban (neki modeli), ove nase su "in kids" tako nesto...imaju i blagi ulozak, Hanady vise imaju tih vecih brojeva nego ovih malih, za tacno ove ne znam ali imaju lijep izbor obuce i podosta brojeva od 24 i vise.... Jelena, ne znam ti reci, mi smo vasa suprotnost [sm=smiley36.gif], uska nona, sve nam moze [sm=smiley36.gif] e hvala draga... a gdje su cipelici molim te...pa baš bih jedne ovakve uzela...a cijena je smješna stavrno...a baš su super cipe...[sm=bravo.gif] Ovdje gdje ti je myb@by rekla ali ima u u Mercuru na Otoci, ja na Ilidzi sam nasla ove ljubicaste a tenice na Otoci...milsim da imaju veci izbor brojeva....Ali bolje obici prvo ove na Ildzi joj dobro si ono u merkuru išla sam jednom tamo kad je tek porhodala bile neke pavle marke na sniženju[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] a bum ja obišla i ilidžu...ove lilaste mi se plaho dopadaju i slažu sa najmanje 6 haljina[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|