|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Cipelice za djecu
21.4.2010 20:33:59   
maja78 RR
Isla ja danas opet do robota do one radnje gdje su mi rekli da nisu anatomske i idalje se drze te price :) a odem u planiku u merkatoru na socijalnom veceras tamo kazu da su polu anatomske, tj. da nije skroz izdignuto ali i da ne treba, samo sto u planici los izbor i nema malih brojeva

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 426
22.4.2010 14:59:17   
mama75
Hej mamice, jedno pitanje: sjecate li se nasih drvenih nanula kad smo bile djeca? Meni je npr. mama svake godine morala kupiti jedne, i to samo sa crvenim kaisem. A koliko sam je samo molila i one jedne kozne opanke da mi kupi... user posted image Dzaba sto je zena silne pare na moju obucu trosila, ja se sjecam opancica, malih, smedjih, sa onim "rogom" naprijed...Zato sam odlucila da cu ovo ljeto malo "popustiti" sa tim anatomskim peglanjem i kupiti mojoj curici "aladinke". 

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 427
22.4.2010 15:14:30   
emma.L
I ja sam navlačila nanule i klompe i obožavala ih, kao i opanke i one pape sa krznom oko noge i kožnim dnom, pa rađene u etno fazonu user posted image . I naravno da ću Emi kupiti aladinke, jer ih jako volim, samo njoj ću one kao pape, a ne papuče.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 428
22.4.2010 15:25:46   
mamin sin
Joj ženice slomih se ja da nađem djetetu muške cipelice 25 br. Gdje god pitam pokažu nam jedan eventualno dva modela koja ili mi se ne sviđaju ili nam ne odgovaraju nogici. Imate li vi tih problema? Interesantno br 24 i 26 ima koliko hoćeš. A gledam da imaju anatomski uložak. E sad ima onih što ih zovu poluotvorene cipele (nešto kao ove škorpijine na prethodnoj strani) ali meni to baca na sandalice. Imamo patike, pa me mama ruži što da mu kupujem cipele sad kad će haman za mjesec u sandale....I nisam pametna...user posted image

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 429
22.4.2010 15:34:00   
mama75
Ali je tvoja mama pametna. zato ju poslusaj, kupi sineku te polusandale i uzivajte u setnjama! Sretno!

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 430
22.4.2010 15:40:28   
mamin sin
Mogu ti reći da i jest pametnauser posted image ...Ali ja se još dvoumim! Eto baš mi nešto čudno da tako malo broja 25 ima...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 431
22.4.2010 16:03:02   
maja78 RR
mama ti je pametna :)))
OT e da znas da sam juce mislila sto li tebe nema na forumu

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu mamin sin)
Neposredna veza do poruke: 432
22.4.2010 18:55:05   
mummy
Uvijek muku mučim s cipelicama posebno kad su ovi prelazi, ni proljeće ni ljeto, ali eto nakon obilaska cijelog grada kupimo za curicu preslatke roze poluotvorene cipelice Pavle u Lakonogom, tek stigle, stvarno su super.

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 433
22.4.2010 18:59:42   
Romali
Neko je prijavio da u radnjama nedostaje broj 25. Samo da potvrdim da imamo isti problem u Mostaruuser posted image
Na kraju se odlucili za tene, ne za cipele. I kupili 26, kao Nike ima manji model...

23.4.2008. A.O. promijenio moj svijet :)
14.4.2014. Z. promijenila našu planetu :)

(odgovor članu mummy)
Neposredna veza do poruke: 434
23.4.2010 23:12:22   
Lejla Ka
E kad se sve pušete cipelastim ulovom da se i mi malo našepurimo user posted image
user posted image
Slika sve govori.
Eh, što li ja njih besplatno reklamiram?
Napomena: mi smo imali Bambi br. 22 i pošli da kupimo veće jer su nam te bile tijesne, a opet smo uzeli 22 jer su ovo izgleda veći kalupi. Nisu za dosta krofnasta stopala.

< Poruku je uredio Lejla Ka -- 23.4.2010 23:14:08 >

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Romali)
Neposredna veza do poruke: 435
23.4.2010 23:14:27   
Hanady RR
Slika zaista sve govori i više od svaje napisane riječi. prelijepo user posted image user posted image user posted image user posted image
al ćemo se ''šmigicit'' što bi moja hanadi rekla.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 436
23.4.2010 23:15:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

E kad se sve pušete cipelastim ulovom da se i mi malo našepurimo user posted image
user posted image
Slika sve govori.
Napomena: mi smo imali Bambi br. 22 i pošli da kupimo veće jer su nam te bile tijesne, a opet smo uzeli 22 jer su ovo izgleda veći kalupi. Nisu za dosta krofnasta stopala.

aj lajk it  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 437
24.4.2010 12:00:42   
škorpija

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

user posted image
Slika sve govori.

aj lajk it  user posted image user posted image user posted image

preslatke su, divna boja

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 438
24.4.2010 12:03:16   
škorpija

E da vas pitam, j''l s'' vama čin'' ov'' cip''lic'' pr''viš'' plitk'', juč''r m'' j'' j''dna mama zabrinula, kaž'' da bi tr''bal'' biti dublj'', j''r ć'' kao b''bi uzvrnuti zglob u ovim . mi smo pr''zadovoljni j''r u ovim cipicama najbolj'' hoda do sad, čak bolj'' n''go bos

< Poruku je uredio maja78 RR -- 6.5.2010 11:03:07 >

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 439
   RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice?
24.4.2010 12:41:52   
coki
Cipelice su ko medddddd. Samo mi reci gdje si ih kupila, ..., i koja je cijena. Preslatke su. Ja hoću svom user posted image da kupim neke tenice, nije još prohodao, ..., stoji sam, ali se nije pustio. Dušica moja ima 11 mjeseci. Pozdrav.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 440
24.4.2010 14:58:30   
škorpija
mi smo svoje kupili u BBI u "lakonogom", tene su marke pavle i koštale su čini mi se 67 KM

(odgovor članu coki)
Neposredna veza do poruke: 441
24.4.2010 15:02:15   
jasmin
Lejla Ka i skorpija presladak vam je ulov user posted image user posted image user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 442
24.4.2010 17:07:24   
Lejla Ka
Te preporuke visokih cipela za prohodače su odavno napuštene. To ide samo u slučajevima kad dijete ima poteškoća ili deformiteta.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 443
24.4.2010 22:49:38   
Anoniman
"quot']IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image

E da vas pitam, j'l s' vama čin' ov' cip'lic' pr'viš' plitk', juč'r m' j' j'dna mama zabrinula, kaž' da bi tr'bal' biti dublj', j'r ć' kao b'bi uzvrnuti zglob u ovimuser posted image . mi smo pr'zadovoljni j'r u ovim cipicama najbolj' hoda do sad, čak bolj' n'go bos
"/quot'] hocemo i miiiii vakeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 444
25.4.2010 10:10:46   
anitaMO
meni ne izgledaju plitke,pa takve su i kod nas bile.to mi je sasvim u redu.

LAURA 5.1.2008.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 445
25.4.2010 10:28:58   
martajay
mi juce kupili ove, br. 20
http://shop.ivancica.hr/proizvod/842/

7.4.2009.

(odgovor članu anitaMO)
Neposredna veza do poruke: 446
25.4.2010 11:01:19   
fatimica09
Ja sam juce u Robotu na Socijalnom, na prvom spratu, ona radnja s desne strane vidjela prelijepe pape za djecu...ma meni se ucinile cipelice ali ona teta kaze da su to kao pape...doduse za male princezice ima veci izbor, boje su prekrasne....roze, narandzaste, zute,zelene....helem ja se odusevila, eto morala sam vam reci user posted image cini mi se da su 32km i preslatke su

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 447
25.4.2010 11:17:27   
mama2009
IZVORNA PORUKA: martajay

mi juce kupili ove, br. 20
http://shop.ivancica.hr/proizvod/842/

preslatke su

Princeza dosla 05.02.2010

(odgovor članu martajay)
Neposredna veza do poruke: 448
25.4.2010 11:18:10   
DZANINI

IZVORNA PORUKA: fatimica09

Ja sam juce u Robotu na Socijalnom, na prvom spratu, ona radnja s desne strane vidjela prelijepe pape za djecu...ma meni se ucinile cipelice ali ona teta kaze da su to kao pape...doduse za male princezice ima veci izbor, boje su prekrasne....roze, narandzaste, zute,zelene....helem ja se odusevila, eto morala sam vam reci user posted image cini mi se da su 32km i preslatke su

mi taman trazimo pape za vrtic..super informacija...sta mislis jel ima brojeva nama bi trebao 20/21...user posted image user posted image

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 449
25.4.2010 11:18:35   
škorpija
Te preporuke visokih cipela za prohodače su odavno napuštene. To ide samo u slučajevima kad dijete ima poteškoća ili deformiteta.

Lejla drago mi je ovo čuti, hvala bogu nemamo nikakvih deformitetauser posted image

(odgovor članu fatimica09)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dali ste u djetinjstvu

bile

"princeze" (59%)

muskobanjaste (41%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *