|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Gjde kupiti kvalitetne cipelice?
2.4.2010 9:27:54   
Anoniman
Preslatke su patike, mi smo jos mali za patikeuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 376
2.4.2010 9:29:04   
maja78 RR
skvo bas su super
koliko ste platili i ja bi trebala kupiti pa da znam orjentaciono

znate li kakva je marka Pavle?

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 377
2.4.2010 9:29:31   
Skvo RR
89 KM....user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 378
2.4.2010 9:31:39   
veeseelaa
ja imam dvoje cicibanovih tena od prosle godine, tako su medene, nove, obucene 2-3 puta a tada Ajsa nije ni hodala, i probam neki dan malenoj i ne mogu jojuser posted image user posted image user posted image  
Tako da ovih dana se kanim da idem u kupovinu 2-3 para cipela/tena
Eto sad ove cicibanove ima da prodam na garage saleuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 379
2.4.2010 9:32:11   
Anoniman
Majo, ove nase cipe siu Pavle, meni su superuser posted image

Neposredna veza do poruke: 380
2.4.2010 9:48:09   
maja78 RR

IZVORNA PORUKA: sahara

Majo, ove nase cipe siu Pavle, meni su superuser posted image

e hvala, negdje sam citala da su jako kvalitetne, a kupila sam od drugarice malom za danasnji rodjendan papuce pa reko da se ne ofiram, a vidim da je bas anatomski ulozak

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 381
2.4.2010 13:38:01   
Lejla Ka
U prodavnici Bata ima dosta kvalitetnih, za pristojnu cijenu dječijih cipelica.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

Neposredna veza do poruke: 382
2.4.2010 13:52:47   
škorpija
vesela koji su broj cicibanke i koje boje, ustvari hoće li ajdin izgledati u njima kao peduser posted image user posted image , da ih rezervišemouser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 383
2.4.2010 14:05:17   
aazra
Ne znam ali meni se cini da su cicibanke malo "teske" i krute Bilal je imao jedne ljetne i kad ih usporedim s "froddovim" ove su neuporedivo bolje, laganije...user posted image

Ne znam i mi smo neki dan isli u kupovinu cipelica i uvijek se nekako vratimo na "froddo", Pavle nije loš ali je slab izbor, ima ovih nekih sto kostaju 50 km a nisu anatomskeuser posted image to mi je bas bezveze a pojavile su se u Astri neke makedonske ali isto nekako djeluju krute i jos nema ljetnih modela..
kod frodda je super sto imaju takve modele između cipelice i tene pa je bas za svaku priliku a i Bilal je s njima zadovoljan ne mozemo ga uhvatiti "leti" u njima kad je napoljuuser posted image

Jos mi se sviđa kod frodda sto imaju sirok kalup mi smo uzeli broj 24, narasla nogicauser posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 384
2.4.2010 14:49:12   
Lejla Ka
Jos mi se sviđa kod frodda sto imaju sirok kalup mi smo uzeli broj 24, narasla nogicauser posted image

Nemoj zezat da ste na 24 već. Kod mog 23, ja već očajna, kontam da će u 8. razredu imat već 45 user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 385
2.4.2010 14:56:39   
aazra
user posted image user posted image user posted image

A inace nekad jesenas smo mu kupili froddove papuce broj 22, dok su cizme koje nisu froddove bile vec tada broj 23.
Tako da sam se uvjerila da imaju veci kalup - e sad ako smo mu uzeli "froddove" cipelice 24, onda bi da je neki drugi model morali uzeti i veci broj od ovoguser posted image

Ali stvarno bar je moje misljenje da su najbolje, i modeli i sve ono što imaju na dnu da djete ne osjeti kada hoda bo betonu da je tvrda podloga...
Meni su ove jos i usteda jer dobili smo i cipelice i tene 2u1 i mirni smo do ljetauser posted image

< Poruku je uredio aazra -- 2.4.2010 14:57:46 >

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 386
2.4.2010 14:58:53   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: aazra

A inace nekad jesenas smo mu kupili froddove papuce broj 22, dok su cizme koje nisu froddove bile vec tada broj 23.
Tako da sam se uvjerila da imaju veci kalup - e sad ako smo mu uzeli "froddove" cipelice 24, onda bi da je neki drugi model morali uzeti i veci broj od ovoguser posted image

Ali stvarno bar je moje misljenje da su najbolje, i modeli i sve ono što imaju na dnu da djete ne osjeti kada hoda bo betonu da je tvrda podloga...
Meni su ove jos i usteda jer dobili smo i cipelice i tene 2u1 i mirni smo do ljetauser posted image

I nase su tenice 24user posted image , ali su pola broja vece...Frodo nosi 23!

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 387
2.4.2010 15:17:50   
aazra
Pa onda to znaci da nemaju samo djecaci veliku nogu...user posted image
Mozda froddove i nisu puno vece od nekih drugih modela, ali su sire, ja sam bas upoređivala kad smo mu jesenas kupili tene 21, a malo nakon toga cizme 23user posted image .

Sto kaze skorpija "krofnasta" stopalauser posted image

Ja nosim 36....user posted image

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 388
7.4.2010 11:49:33   
new mama
Mi smo kupili Ajni tene nike u BBI centruuser posted image ,slatke su ,jedne ostale i to snizene,a bas njen broj,a neke smo gledali kao kod sporty mame i mislili kupiti,a onda ove vidimo,tako da smo jos kupili papice za vrtic,jer su joj one sto je imala maleuser posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu aazra)
Neposredna veza do poruke: 389
7.4.2010 12:18:32   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

Nemoj zezat da ste na 24 već. Kod mog 23, ja već očajna, kontam da će u 8. razredu imat već 45 user posted image

pa moja malena nosi 23 a 15 joj mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image  a vidim da ima djece od 3 god koja nose broj 22user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 390
7.4.2010 12:40:14   
mamina princeza
Mi moramo kupiti cipelice za urediti se... imamo dvoje nike tene sto smo dobili samos e nadam da nam nece brzo okracati.

Moja nosi broj 23 al vec duze vremena.. brzo smo preskakali br 21 i 22 i sad malo mirujemo ( od pocetka zime smo na 23) ... taman ce joj sad nogla naglo porasti ko da gledam da moram kuovati i nove tene al hajde nema veze ....

Nogica nam je bas krofnasta pa nam je tesko naci cipele koje odgovaraju a jos teze pape user posted image user posted image

Moja princeza 04.07.2008
Moj princ 26.02.2012

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 391
7.4.2010 12:54:25   
new mama
Kod mene Ajna nosi isto 23-24 zavisi kakav je model,ja mislila bas joj velika nogica,user posted image ali vidim ima joj djecice sa tim brojem cak i mladjih,dobro jeuser posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu mamina princeza)
Neposredna veza do poruke: 392
17.4.2010 17:54:05   
škorpija

user posted image Mi smo danas kupili prve prave hodajuće cipelice, ustvari patikice, jer je moj dečko sportski tipuser posted image . Meni su divne jer su vesele, sve cipelice za dječake su inače nekih sumornih boja, smeđe, tamnoplave, siveuser posted image . ove su marke pavle i odlično pristaju na krofnasto stopalo, user posted image  hoda u njima kao veliki

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 393
17.4.2010 17:56:05   
škorpija
I da, koštale su 67 KM. čini mi se da je to neka normalna cijena

user posted image

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 394
17.4.2010 21:50:45   
juni
Super su, vesele i zivahne za zivahnog djecaka user posted image   E u nas nisu sive, smedje, tamne, nego zutobijele tene user posted image isto vesele.

EMIL,7.9.2008.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 395
18.4.2010 12:57:56   
škorpija
juni daj fotku na sunceuser posted image

(odgovor članu juni)
Neposredna veza do poruke: 396
19.4.2010 17:52:39   
gvendolina
škorpija preslatke suuser posted image user posted image user posted image jest da sam vec komentarisala,ali morala sam opet...predivne suuser posted image

evo ovakve su nase rođendanske pipeliceuser posted image user posted image

< Poruku je uredio gvendolina -- 19.4.2010 17:59:52 >

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 397
19.4.2010 17:59:23   
maja78 RR
a jesu li te teme anatomske? i gdje ste ih kupili?

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 398
19.4.2010 18:01:24   
teacher75

IZVORNA PORUKA: škorpija

user posted image Mi smo danas kupili prve prave hodajuće cipelice, ustvari patikice, jer je moj dečko sportski tipuser posted image . Meni su divne jer su vesele, sve cipelice za dječake su inače nekih sumornih boja, smeđe, tamnoplave, siveuser posted image . ove su marke pavle i odlično pristaju na krofnasto stopalo, user posted image  hoda u njima kao veliki

divne su, bas mi je drago da ajdin nije vise carapar user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 399
19.4.2010 18:05:17   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

pa moja malena nosi 23 a 15 joj mjeseciuser posted image user posted image user posted image user posted image  a vidim da ima djece od 3 god koja nose broj 22user posted image

OK, totalno sam utješena, možda i ne budu 45 do 8. razreda. user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

analni sex
anuska08

Jeste li probali analni sex?

jesam, sviđa mi se (32%)

jesam i nije mi se svidio (20%)

nisam (49%)

Broj svih glasova: 241

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *