SelmaK -> RE: koliko tate pomazu u svakodnevnim obavezama oko djece (14.10.2009 15:30:16)
|
Obzirom da imam jako savjesnog muza, koji od samog rodjenja naseg Aladina ucestvuje u skoro svim zadacima, moram i ovako javno da ga pohvalim! Moje iskustvo je definitivno pozitivno! MM ga kao i ja, kupa, presvlaci, hrani, pravi mu sve obroke, uspavljuje na vecer, vodi u vrtic. Znaci, da dijelimo sve obaveze oko naseg djeteta. U sustini nikada nisam ni sumnjala da ce on to nece htijeti raditi, ali sam nekada ipak malo brinula hoce li znati sve to da uradi kao sto radim ja. Negdje u aprilu ove godine morala sam zbog posla da idem u Njemacku na nekih 7-8 dana, te je MM ostao prvi put sa Aladinom sam. Kao i svaka majka, ipak sam se malo brinula, ali kada sam se vratila i vidjela da je sve proslo u najboljem redu, shvatila sam da MM, zna, moze i pomaze u brizi oko naseg malog života. Ma, stvarno kada razmislim, definitivno je za pohvalu, i zene drage bas mi to puno znaci, narocito nekada kada dodjem umorna i nervozna s posla!
|
|
|
|