rose -> RE: koliko tate pomazu u svakodnevnim obavezama oko djece (12.8.2012 18:57:49)
|
hehe moja S od svoja 3,5 mjeseca ima TATU cuvalicu [sm=smiley1.gif] ja se morala vratiti na posao kad joj je bilo 3,5 mjeseca a on poceo raditi iskljucivo drugu smjenu tako da ju je cuvao do 18,00 kad ja dolazim s posla a on odlazio na posao u 18,00 i vracao se nekad i u 06,00 ujutro...odspava 3-4 sata i brine o njoj (sve od presvlacenja, hranjenja, uspavljivanja, igranja a ja sam dolazila na pauzu dok je dojila do nekih 6,5 mjeseci) i onda spava kad i ona...sreca je da je ona dnevna spavalica pa odvali nekoliko sati u komadu [sm=smiley36.gif] i tako je vec 17 mjeseci...e sada je tata odlucio da da otkaz na poslu prvenstveno zbog odnosa gazde lokala prema njemu...pa ce ganjat sta drugo....elem moija S za svo ovo vrijeme fino raste, presvucena, sita i zadovoljna a mm i ja smo se radnim danima samo sretali a vikende provodili zajedno...sad ce biti malo drugacije [sm=smiley1.gif] i dalje ce je cuvati od 8,30-18,00 ali cemo se i mi druziti vise [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|