Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.12.2012 8:58:09
henna ze
ja mogu i sutra i večeras... Hannice..mala 86 radi u smjenama..u dp-u..ali kad ima vremena dodje..mislim bila je ljetos... javite šta ćemo..evo niki ja možemo večeras i hanica..bez činke...sutra..opet niki i ja. činka može..de ti Hannice vidi možeš li ikako prebaciti za sutra..i jel to sigurno za večeras...ja sam tebe poželjela..pa ako ništa možemo izletiti na tu kaficu...večeras ako se organizuješ...
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 13.12.2012 9:45:17
niki83
Ja vam ne mogu veceras, radim do 19h i onda sam bez auta, iz Radakova po ovoj zimi nikako ne bih da se prebacujem pjesice..brrr.. Ali zato sutra navecer sigurno mogu, 19h TC, a vi?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 14.12.2012 14:43:32
Ninushka
IZVORNA PORUKA: sretna_mama
Ninushka.. mislim ..ustvari sigurna sam da te znam..ne znam da li ćeš me se sjetiti..ali eto..vidimo se večeras..
ahahahaha joj kako se svi prpoznaju na RR, džaba nickovi džaba sve :))))) Ti si neki dan stavila sliku s poroda jel da? I pravo si mi poznata, ne mogu se sjetiti odakle ali čim sam te vidjela prepoznala sam te, možda iz starog sata?