Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.12.2012 22:24:15
gerberka
kad cemo na kafu ??????????
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.12.2012 22:28:03
hatepsut
Candy,ja se slomila proslijedjivajuci status na fb :) uglavnom mislim nekad u februaru da ce biti organiziran drugi,dok prodju Bozicni i novogodisnji praznici.
Uvjek ce neko nametnuti vece cjene,neko manje.Ne moze niko nikom diktirati.
Bazar je humanitarnog karaktera jer oni koji zele da prodaju moraju platit odredjeni iznos za mjesto i napraviti kolac.Kolaci se prodaju na bazaru i sav novac ide u human. svrhe kao i novac od iznajmljivanja mjesta za prodaju.Ksc nam daje prostor bespaltni i HVALA im mnogo !
Hanice,ako imas sta od A. za prodat mozemo se mi vidjeti i mimo bazara :D Sad cu te ubaciti u grupu na fb ako vec nisi tamo.
< Poruku je uredio hatepsut -- 5.12.2012 22:30:49 >
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 5.12.2012 22:32:06
Hannica
Nisam u toj grupi,ubaci me slobodno. Nisam sigurna sta imam od A,nesto imam sigurno,moram donijeti od kuce,u stanu nemam nista. Koliko je tvom malenom sad,koji br.nosi?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 7.12.2012 11:13:48
gerberka
IZVORNA PORUKA: Nedi
Mi u decembru nema sanse da pijemo kafu, svake sedmice imamo po 2 rođendana + N. Ko prezivi decembar kafenisati ce u januaru
"Gospodaru moj, pokloni mi od sebe čestita potomka, jer se Ti, uistinu, molbi odazivaš." (Ali Imran,38) _______________________________________________ beta 06.06.2011 1309 beta 08.06.2011 3282 :) 10.02.2012 8:05 moja maca! Hvala Ti Gospodaru