Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 19.8.2012 16:05:50
Nedi
Nedi ce nazvati seku u 10 sati i doci gdje budete jer je mm, necete vjerovati, slobodan. Treba li kome prevoz? Ima moj broj mob kod Hene ako kome treba neka sibne sms Vidimo se tomorov
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 29.8.2012 18:42:10
mala86
i ja mogu petak
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.8.2012 13:24:24
henna ze
ma meni je rodjak obećao doći..oko 17 ja mislim..ako dodje hena i ja bi se dovezle..ništa još sa sigurnošću ne mogu reći.. a sutra i u nedjelju smo na nekim selima.. uglavnom javiću ti oko 17..kad on dodje...pitaću ga jel boga ti do kad misliš sjedit
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 31.8.2012 19:31:43
henna ze
meni rodjak tek otišao..zasjeo ko kakva tetka.. došao da čuje sve detalje saFunice,,, malo sam i po*****dila na neke komentare al hajd..ja furam svoj film..onda ništa iduće sedmice..mi smo prva smjena u školici