Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 8.8.2012 20:30:41
henna ze
IZVORNA PORUKA: henna ze
možeee..mislim da niki i palachinken imaju posla oko iftara..ali ja ne postim pa mogu..a možda se i one jave..možda mognu..ako ništa..2xM i S i H...najmanje..meni odgovara sutra naveče..pa šta kažete
sutra u 20 kod sata..može..pa ko dodje..dobro došao... hoćemo na sladoled u mimozu?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 9.8.2012 11:30:36
sheri
draga moja kona . a ne bih zbog djece, manje, mi odrasli cemo nekako razumnije to podnijeti, ali mi zao da zarazim kakvo dijete. vi dolucite, mame ostale, pa mi javite da li da dodjem i ja. u tom slucaju, Seka gdje cemo se naci?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.8.2012 22:00:13
palachinken
Nismo još ništa dogovorile, ali nek preliminarno bude u 10.00, a pošto idu djeca, negdje gdje oni mogu da se kreću. Jazz ima onu livadu, dajte još koji prijedlog!
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.8.2012 22:02:11
anidla
IZVORNA PORUKA: palachinken
Nismo još ništa dogovorile, ali nek preliminarno bude u 10.00, a pošto idu djeca, negdje gdje oni mogu da se kreću. Jazz ima onu livadu, dajte još koji prijedlog!
jednom mi je pauk odvukao auto iza jazz-a
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.8.2012 22:05:53
henna ze
IZVORNA PORUKA: anidla
jednom mi je pauk odvukao auto iza jazz-a
može 10 o klok..znaš li parkirati ispod uglovnice?
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.8.2012 22:11:08
anidla
Ili da mi dođemo na Bistričak
to cu vas maksuz jednom pozvati....sad ce biti guzva u sesnaestercu
henna,ja ti po nazivima slabo sta znam....znam parkirati kod lamele, znam gore na Mokosnicama, znam doci do Crkvica, do Dzenanovica, i puna kapa od mene
pjehe sve znam
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.8.2012 22:12:35
henna ze
henna,ja ti po nazivima slabo sta znam....znam parkirati kod lamele, znam gore na Mokosnicama, znam doci do Crkvica, do Dzenanovica, i puna kapa od mene
pjehe sve znam
možeš parkirati kod zananovića..sačekaš mene da naletim iz b.rijeke i pješke predjemo most
RE: Zenicanke,idemo li na tu kaficu?;o) 17.8.2012 22:24:18
anidla
IZVORNA PORUKA: henna ze
pjehe sve znam
možeš parkirati kod zananovića..sačekaš mene da naletim iz b.rijeke i pješke predjemo most
mislis dzananovic? ja kontam ima i zananovic [sm=smiley36.g
moze....