mala ma -> RE: Šta sve koristite kako bi pospješili začeće (1.9.2009 21:25:30)
|
Drage moje, rekoh da vam se i ja javim i ulijem koliko toliko nade! Naime, ja sam se trudila 3 godine. Pila razlicite trave, radila sve sto bi cula ali nista. Vremenom sam se povlacila u sebe, mrzila sam skupove sa ljudima i pitanja poput: sta cekate vise, kad ce ta beba?! Prosle godine, negdje u ovo doba, ostala sam trudna. Svi simptomi su ukazivali na trudnoco...povracanje, vrtoglavica, stolica...ali ja nisam vjerovala. Kada sam uradila test, kojeg odmah nisam imala snage ni pogledati, bila sam beskrajno sretna. Ono sto sam ja mjesec prije zaceca koristila bila je marulja i ponekad vrkuta. Marulju sam pila 3x na dan po casu, a vrkutu ponekad pred spavanje, pratila sam plodne dane i mjerila temperaturu,...ali vjerujte...u tom periodu nisam se puno psihicki teretila. Bilo mi je, kao sto bi nas narod rekao, sve ravno do mora[sm=smiley36.gif] Sada, hvala bogu, imam prekrasnu bebicu [sm=bravo.gif] Zato moje trudilice, hrabro u borbu!!! Bude to kad se covjek najmanje nada. Zelim vam da sto prije[sm=rozacrtici.gif]
|
|
|
|